Netflix Smart Downloads-funktionen Àr nu tillgÀnglig för iOS-anvÀndare

Netflix introducerar nytt 'högkvalitativt ljud' för TV-tittare

“Den nya Netflix-funktionen anvĂ€nder inte mobildata och fungerar bara med Wi-Fi pĂ„slagen”

Netflix lanserar nu funktionen Smart Downloads för iPhone och iPad, sÀger videostreamingsplattformen i ett blogginlÀgg idag. Funktionen, som redan finns pÄ Android, lÄter anvÀndare automatiskt ladda ner det senaste avsnittet i en serie som de tittar pÄ för offline-anvÀndning. Netflix hade lovat att ta med den praktiska funktionen för iOS-anvÀndare i slutet av förra Äret men det blev försenat och rullar nu ut mycket.

Uppenbarligen mÄste du uppdatera till den senaste versionen av Netflix innan du kan anvÀnda funktionen. Dessutom kan smarta nedladdningar aktiveras eller inaktiveras efter eget val sÄ det Àr helt pÄ anvÀndarens eget gottfinnande att dra nytta av den nya funktionen. Det Àr vÀrt att notera att funktionen inte anvÀnder mobildata sÄ att anvÀndarna inte riskerar sina vÀrdefulla data-MB-filer med funktionen. Detta Àr ocksÄ bra för lagring, med Netflix som sÀger att det inte kommer att behÄlla föregÄende avsnitt efter nedladdning av nÀsta.

netflix-2018-600x315

Att slÄ pÄ funktionen Àr ganska rakt framÄt. Det kan göras antingen frÄn avsnittet Nedladdningar eller instÀllningsmenyn för appar. Du hittar en Smart Downloads-vÀxling i nÄgon av de ovannÀmnda menyerna. SlÄ bara pÄ eller av den nÀr det behövs. Förutom iOS och Android Àr funktionen ocksÄ tillgÀnglig för Windows 10-anvÀndare. Om det finns behov av mer information, besök denna hjÀlpsida pÄ Netflix hÀr.

En ny Netflix-uppdatering gav Instagram Stories-delningsfunktionen för iOS-anvÀndare. Med den nya funktionen kan iPhone- och iPad-anvÀndare nu dela sina TV-program och filmer pÄ Instagram Stories.

[Previous Story]Google Chrome för Windows 10 och macOS blir mörkt lÀge med den nya Canary-versionen

[Next Story]Indiens snabbast vÀxande marknad nÀr globala smarttelefonsÀndningar minskar: Canalys