Netflix testar en funktion du alltid har velat, men bara pÄ Android

Netflix testar en funktion du alltid har velat, men bara pÄ Android

Netflix kan snart lansera en helt ny funktion som borde förbÀttra din streamingupplevelse pÄ mobila enheter, förutsatt att testning gÄr bra. Vissa Android-anvÀndare har mÀrkt att Netflix-appen nu har en funktionalitet som mÄnga tycker om pÄ andra streamingprodukter, sÀrskilt nÀr det gÀller att konsumera innehÄll pÄ sprÄng. Det Àr variabel uppspelningshastighet, vilket gör att du kan sakta ner eller öka hastigheten pÄ videor pÄ mobila enheter, eller en funktion som inte ens Àr tillgÀnglig pÄ webben Netflix-appen.

Följande skÀrmdump via Android Police), visar fyra extra uppspelningshastighetsalternativ, förutom den normala instÀllningen.

Du kan sakta ner videon till 0,5x eller 0,75x eller höja hastigheten till 1,25x eller 1,5x. PÄ sÄ sÀtt kommer du att kunna njuta av komplexa scener bÀttre, sÀrskilt nÀr Netflix spelar pÄ en telefon eller surfplatta, eller pÄskynda uppspelningen medan du konsumerar innehÄll sÄ att du kan avsluta avsnittet före jobbet.

Det Àr oklart nÀr uppspelningshastighetsfunktionen kommer att vara tillgÀnglig för alla anvÀndare, men om den klarar av att testa bör den hitta sin vÀg till iPhone och andra versioner av Netflix. Medan företaget ofta testar nya funktioner, och de garanteras aldrig tillÀgg till framtida versioner av sina streamingappar, verkar uppspelningshastigheten verkligen som nÄgot som Netflix kan och borde leverera till de flesta enheter och pÄ nÀtet. Det beror pÄ att mÄnga andra appar stöder olika uppspelningshastigheter för ljud eller video, och mÄnga anvÀndare skulle dra nytta av det.

Det finns inget sÀtt att registrera sig för att testa den nya funktionen, förutom att göra det möjligt att inkluderas i Netflix-tester och hoppas att ditt konto Àr valt för uppspelningshastighetsexperimentet.

UPPDATERING: Netflix bekrÀftade till BGR att det testar funktionen:

Vi experimenterar alltid med nya sÀtt att hjÀlpa medlemmar att anvÀnda Netflix. Detta test gör det möjligt att variera hastigheten med vilken mÀnniskor tittar pÄ program pÄ sina mobiler. Som med alla test kanske det inte blir en permanent funktion pÄ Netflix.