New York Times bÀstsÀljare Amy Jo Martin talar pÄ Innovate Celebrate 2017

New York Times bÀstsÀljare Amy Jo Martin talar pÄ Innovate Celebrate 2017

PĂ„ Innovate Celebrate 2017 kommer det att finnas mer Ă€n bara Årets start konkurrens. Denna Ă„rliga konferens Ă€r dedikerad till att föra kvalificerade mentorer, innovativa startups och till och med lite kul till det entreprenöriella ekosystemet i San Francisco. Men den verkliga kronjuvelen av Innovate Fira Ă€r de skickliga talarna som deltar och deltar i konferensen. Och Amy Jo Martin Ă€r inget undantag.

Amy Jo Àr New York Times bÀstsÀljande författare till Renegades Skriv reglerna, en guidebok för hur toppkÀndisar, varumÀrken och sportikoner interagerar med sociala medier och vÀxer sin publik till nÀstan mytiska siffror. Som grundare av Digital Royalty, en byrÄ för sociala medier som Àr dedikerade till att pÄverka din online-nÀrvaro, kan hon utnyttja sin bÀstsÀljande bokpraxis till nytta och innovera nya sÀtt för sina kunder att fÄ grepp online.

Innan Amy Jo grundade Digital Royalty 2009 arbetade hon med NBA. Hon var chef för digitala medier och forskning för Phoenix Suns och fick i uppdrag att engagera fans med onlineinnehÄll. Eftersom detta var rÀtt nÀr sociala medier började dyka upp, hade hon unik inblick i hur basketstjÀrnor som Steve Nash kunde interagera med fans och vÀxa sitt varumÀrke, liksom lagets varumÀrke. Och dÀrmed föddes Digital Royalty.

Eftersom alla behöver lite hjĂ€lp pĂ„ sociala medier har Amy Jo arbetat nĂ€ra med vĂ€rldsberömda varumĂ€rken som Hilton Worldwide, Dwayne “The Rock” Johnson och Shaquille O’Neal för att framgĂ„ngsrikt humanisera sin nĂ€rvaro. Hennes motto, “mĂ€nniskor ansluter till mĂ€nniskor, inte logotyper”, exemplifierar perfekt hennes strategi nĂ€r det gĂ€ller sociala medier, och det har fungerat för mĂ„nga stora ansikten runt om i vĂ€rlden.

Om du vill se vad Amy Jo Martin har att sÀga pÄ Innovate Celebrate 2017 i San Francisco, var noga med att registrera dig nedan och bli upphetsad för livets entreprenörshÀndelse!

Kom med oss ​​pĂ„ Innovate Celebrate-konferensen i San Francisco, CA. Evenemanget kommer att Ă€ga rum 9-11 oktober och hĂ„lls i partnerskap med Consumer Technology Association (CTA).