Nintendo Switch har ett hemligt spel som du bara kan lÄsa upp en gÄng om Äret

Nintendo Switch har ett hemligt spel som du bara kan lÄsa upp en gÄng om Äret

Nintendo Switch har tagit spelvÀrlden med storm. Förutom den oövertrÀffade lanseringen tidigare i Är har Nintendo-aktien nÄtt ett nioÄrigt topp tack vare den innovativa konsolen pÄ sprÄng. TyvÀrr har denna firande tid för spelföretaget blivit nÄgot förskrÀckt av bortgÄngen av den tidigare presidenten Satoru Iwata, som dog 2015. Lyckligtvis har de hittat ett sÀtt att fira Iwatas liv pÄ det mest Nintendo-möjliga sÀttet.

Enligt SwitchBrew innehÄller varje Nintendo Switch-konsol ett hemligt spel inom sin hÄrdvara: en emulering av 1984: s NES Golf. Spelet, som Iwata kodade sjÀlv, ses som en hyllning till den sena Nintendo-presidenten, som var allmÀnt Àlskad och Àlskad av bÄde anstÀllda och kollegor.

“Hela utvecklingsteamet pĂ„ Nintendo kommer att förbli engagerat i vĂ„r utvecklingspolicy som Mr. Iwata och vi har konstruerat tillsammans”, sa Miyamoto som svar pĂ„ Iwatas bortgĂ„ng. “Och för att ge de utvecklingsresultat som Iwata skulle uppskatta.”

SÄ hur lÄser du upp det hemliga spelet? Enligt flera kÀllor krÀver det nÄgra handgester som fÄr dig att göra lÀtt yoga i ditt vardagsrum innan du vet det. Det finns dock en försiktighet: du kan bara spela spelet en dag om Äret.

För att ytterligare förstÀrka det faktum att spelet Àr en hyllning till Iwata kommer Nintendo Switch-anvÀndare att kunna spela emuleringen först den 11 juli, dagen dÄ den tidigare Nintendo-presidenten dog 2015.

Tragiskt nog finns det inget sÀtt att lura din konsol att tro att det Àr den 11 juli om det inte Àr nytt ur lÄdan och du inte har stÀllt in den Ànnu. Jag upptÀckte detta faktum nÀr jag vaknade nÀr jag fruktlöst viftade med armarna i hopp om att starta spelet. Och nej, att Àndra tid / datum i InstÀllningar fungerar inte. Lita pÄ mig.

LÀs mer om videospel pÄ TechCo