Nintendo Switch mindre och mer bÀrbar version kan lanseras senare i Är: Rapport

Nintendo Switch mindre och mer bÀrbar version kan lanseras senare i Är: Rapport

“Den större och förbĂ€ttrade versionen av Switch, som tidigare rapporterades lanseras ocksĂ„ i Ă„r, har enligt uppgift skjutits till nĂ€sta Ă„r”

Nintendo Àr uppenbarligen redo att lansera en mindre version av Switch, som kommer att fokusera pÄ bÀrbarhet och samtidigt behÄlla möjligheten att ansluta till en TV, enligt en rapport i den japanska tidningen Nikkei. Rapporten citerar kÀllor i företagets distributionskedja och sÀger att bortsett frÄn att vara mindre och mer bÀrbar, kommer den nya konsolen ocksÄ att vara mer överkomlig i ett försök att ta emot mer intresserade kunder som kan ha skit bort frÄn Switch pÄ grund av sin prissÀttning och jÀmförande brist pÄ titlar.

Rapporten avslöjar ocksÄ att Nintendos större, förbÀttrade och kraftfullare Switch, som förvÀntades starta i Är sjÀlv enligt en tidigare rapport, nu har försenats till Ätminstone nÀsta Är, Àven om det inte Àr helt klart varför det har hÀnt. En tidigare rapport avslöjade redan existensen av den mindre Switch, Àven om bÄda produkterna namngavs samtidigt som om de skulle lanseras i tandem.

Nintendo Switch - presenterad

År 2020 verkar till synes vara Ă„ret för flaggskeppsspelkonsoler. BĂ„de Sony och Microsoft förvĂ€ntas lansera sina nĂ€sta generations konsoler, speciellt kallade PlayStation 5 och Xbox 2, vid nĂ„gon tidpunkt nĂ€sta Ă„r. Nintendo kan ocksĂ„ gĂ„ med i en förbĂ€ttrad version av Switch, Ă€ven om det hittills inte har funnits nĂ„got ord om vilken typ av förbĂ€ttringar vi kan titta pĂ„ i den nya konsolen. Det Ă„terstĂ„r att se hur Nintendo lyckas behĂ„lla den modulĂ€ra designen, som har visat sig vara ganska populĂ€r och presentera nya funktioner för att förbĂ€ttra densamma.

Mer eldkraft under huven finns möjligen pÄ korten, men om det kommer att medföra förÀndringar i spelet kan diskuteras. Det Àr ocksÄ möjligt att meddelandena om nya titlar för konsolen, som fortfarande ligger bakom Sony och Microsoft nÀr det gÀller antal.