Noble Skiodo SmartLite 24 ″ och 32 ″ HD LED-TV lanserades till 6 999 Rs och 8 999 Rs

Noble Skiodo_NB32YT01

“Noble Skiodo SmartLite 24 ‚Ä≥ och 32 Smart LED Smart TV-apparater inkluderar integrerad Wi-Fi-anslutning, Miracast, f√∂rinstallerat YouTube och mer.”

Noble Skiodo har lanserat sina senaste smarta HD-TV-apparater i Indien, under sin SmartLite-serie. Noble Skiodo SmartLite-serien inkluderar nu NB24YT01 och NB32YT01, som erbjuder skärmstorlekar på 24 respektive 32 tum. Båda dessa TV-apparater erbjuder smart anslutning, tillsammans med ytterligare funktioner i ett överkomligt övergripande paket. Medan Noble Skiodo SmartLite NB24YT01 (24-tums) är prissatt till Rs 6,999, har NB32YT01 (32-tums) prissatts till Rs 8,999.

De nya TV-apparaterna erbjuder smart anslutning med ett integrerat Wi-Fi-modem. De √§r f√∂rinstallerade med appar som Twitter, YouTube och Miracast. Tillsammans med Wi-Fi-anslutningen f√•r TV: n Miracast-st√∂d, vilket i huvudsak l√•ter dig spegla vilken smarttelefonsk√§rm som helst p√• TV: n f√∂r att f√• en st√∂rre bild av vad du spelar p√• din enhet. B√•da TV-apparaterna har en HD-sk√§rm med ‘Samsung-sk√§rmceller’ f√∂r bakgrundsbelysning.

Noble Skiodo_NB32YT01

TV: n får också en LAN-port för trådbunden internetanslutning, samt två HDMI-portar för samtidig anslutning med en digitalbox och en konsol. Det får också en USB-port för att spela in inspelat innehåll som du kan ha med dig. Båda TV-apparaterna har också 20 W integrerade stereohögtalare.

Noble Skiodo SmartLite 24- och 32-tums TV-apparater erbjuder också bakgrundsbelysning med låg effekt på sina paneler, och företaget hävdar att det använder Epoxy PCB i byggnaden Рett material som är fuktfritt och tåligt mot påverkan av hög luftfuktighet på interna komponenter. Noble Skiodo erbjuder också kompletterande leverans av TV-apparater till någon av sina kunder, kostnad ingår i TV: ns MRP.

De nya Noble Skiodo SmartLite-tv-apparaterna kommer endast att finnas på Flipkart och du kommer att kunna köpa dem från och med den 1 april. Företaget erbjuder också gratis installationstjänster med köp av dessa TV-apparater.