Noise PLAY SE actionkamera med 4K-videoinspelning och trÄdlös fjÀrrkontroll lanserades i Indien

Noise PLAY SE actionkamera med 4K-videoinspelning och trÄdlös fjÀrrkontroll lanserades i Indien

“Med den trĂ„dlösa fjĂ€rrfunktionen kan anvĂ€ndare starta eller stoppa inspelningar och ta bilder pĂ„ avstĂ„nd”

Noise har lanserat en ny specialutgÄva Noise PLAY SE actionkamera i Indien. Det ger det efterfrÄgade trÄdlösa fjÀrrtillbehöret som lÄter anvÀndare starta eller stoppa inspelningar och ta bilder pÄ avstÄnd med kameran. Det kan spela in videor upp till 4K vid 30 bilder per sekund och hÀvdas hÄlla i 2,5 timmar pÄ en enda laddning.

Buller SPELA SE-1

Noise PLAY SE har en 2-tums LCD-skÀrm och packar 16-megapixel Sony 179-sensor med ett extremt brett 170 graders synfÀlt och f / 2.2-blÀndare. Den kan spela in slow motion-videor med 120 bilder per sekund och stöder burst- och time-lapse-lÀgen i 4K. Actionkameran har en robust kropp och Àr ocksÄ vattentÀt upp till 30 meter. Den har ett 1050 mAh batteri och inbyggt Wi-Fi-stöd. Den mÀter 59 x 41 x 21 mm och vÀger 60,5 gram. Noise PLAY SE actionkamera levereras med ett komplett kit med 13 tillbehör inklusive handtag, handledsfÀste, hjÀlmfÀste, vattentÀtt hölje, trÄdlös fjÀrrkontroll och mer.

Noise PLAY SE kostar 6999 Rs och kommer exklusivt att finnas tillgÀngligt via Amazon.in. Men som en del av introduktionserbjudandet och den pÄgÄende Amazon Summer-försÀljningen kommer den nya actionkameran att finnas tillgÀnglig till bara 3 999 Rs den 4 maj.

[Previous Story]Nu Republic Jaxxbuds Àkta trÄdlösa öronproppar med laddningsfodral lanserades i Indien till 3 299 Rs

[Next Story]Topp 20 mobiltelefoner i Indien i april 2019: 91 insikter om mobiler