Noise TuneELITE trÄdlösa hörlurar med stöd för Siri och Google Assistant lanserades i Indien

Noise TuneELITE trÄdlösa hörlurar med stöd för Siri och Google Assistant lanserades i Indien

“Noise TuneELITE-hörlurarna levereras med magnetiska öronsnĂ€ckor och ett batteri som Ă€r klassat att hĂ„lla i upp till 10 timmar”

Inhemska tillbehörstillverkaren Noise har lagt till ett par nya trÄdlösa hörlurar, som heter TuneELITE, till sin Tune-serie i Indien. Hörlurarna pÄstÄs vara de mest prisvÀrda trÄdlösa hörlurarna frÄn mÀrket hittills. Intresserade köpare kan köpa Noise TrueELITE-hörlurar till 1499 Rs frÄn Gonoise.com, Amazon.in, Flipkart, Myntra och andra ledande marknadsplatser över hela landet. Företaget hÀvdar att hörlurarna Àr perfekta för dem som vill uppgradera frÄn trÄdbundna hörlurar till trÄdlösa eller som har köpt en ny smartphone som inte har ett hörlursuttag.

Buller TrueElite

NĂ€r det gĂ€ller specifikationerna drivs Noise TrueELITE med Bluetooth för att trĂ„dlöst para ihop den med iOS / Android-enheter samt datorer. Hörlurarna har ett nackband som sitter “bekvĂ€mt” runt halsen. Spetsarna pĂ„ öronsnĂ€ckorna har magneter för att snĂ€ppa ihop dem nĂ€r de inte anvĂ€nds och bĂ€ra dem bekvĂ€mt. TrueELITE har ett inbyggt batteri, som sĂ€gs hĂ„lla i upp till 10 timmar pĂ„ en enda laddning. Det finns ocksĂ„ extra stöd för AI-röstassistent pĂ„ hörlurarna för bĂ„de Siri och Google Assistant för röstkommandon. Headsetets högra sida har inbyggda kontroller för att justera volymen och slĂ„ pĂ„ / av den.

“Trots sitt aggressiva pris Ă€r TuneELITE gjord av förstklassiga utseende och kĂ€nselmaterial och Ă€r ett snyggt par halsband som kan bĂ€ras som ett modeuttalande”, sĂ€ger Noise i sitt pressmeddelande.

[Previous Story]1MORE Snygga trÄdlösa öronsnÀckor som lanserades i Indien, prissatta till 5499 Rs

[Next Story]ASUS Zenfone 6 vs ASUS ZenFone 5Z: det hÀr har förÀndrats