Nokia 1 Plus India lanseras förvÀntas som HMD Global planerar evenemang den 6 juni

Nokia 1 Plus India lanseras förvÀntas som HMD Global planerar evenemang den 6 juni

“Företaget lanserade nyligen Nokia 4.2 och Nokia 3.2 smartphones i Indien”

HMD Global, licensinnehavaren att tillverka och sĂ€lja Nokia-telefoner, förbereder sig för en ny smartphone-lansering i Indien. SĂ€ljaren har skickat ut pressinbjudan till ett lanseringsevenemang den 6 juni i landet. Medan inbjudan inte avslöjar vilken telefon det kommer att bli, spekulerar det att det kan vara Nokia 1 Plus. Telefonen Ă€r det nya budgeterbjudandet frĂ„n varumĂ€rket, som introducerades tidigare i Ă„r pĂ„ MWC 2019, Barcelona, ​​Spanien tillsammans med Nokia 9 PureView, Nokia 4.2 och Nokia 3.2 smartphones.

HMD Global inbjudan

Nokia 4.2 och Nokia 3.2 lanserades nyligen i Indien till 10 990 Rs respektive 8 990 Rs. Detta lÀmnar Nokia 9 PureView och Nokia 1 Plus som de enda smartphones som Ànnu inte lanseras i landet. Med tanke pÄ de senaste trenderna Àr det troligen Nokia 1 Plus-smarttelefonen. HMD Global kan lansera handenheten för att tÀvla mot Xiaomi Redmi Go-smarttelefonen pÄ nybörjarmarknaden.

Första intryck av Nokia 1 Plus04

För att komma ihĂ„g levereras Nokia 1 Plus med Android Go (Pie Edition) -programvara och en serie “Go-appar” ur lĂ„dan. Den har en 5,45-tums IPS FWVGA + 18: 9-skĂ€rm och har 1,5 GHz MediaTeks fyrkĂ€rniga MT6739WW-chipset ihop med en gigabyte RAM och 8 GB anvĂ€ndarutökbart lagringsutrymme. Telefonen vaggar ocksĂ„ en 8-megapixelsensor med LED-blixt pĂ„ baksidan och en 5-megapixels selfie-shooter pĂ„ framsidan. Ett 2,500 mAh-batteri driver enheten och nĂ€r det gĂ€ller anslutningsmöjligheter fĂ„r du 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB 2.0 och 3,5 mm hörlursuttag.

Med detta sagt kan vi inte utesluta möjligheten till Nokia 9 PureView-smartphone helt och hÄllet. Handenheten Àr flaggskeppsutbudet frÄn mÀrket och stenar, nu daterat, Qualcomms Snapdragon 845 SoC ur lÄdan. Vi kommer sannolikt att fÄ mer information om detta under de kommande dagarna, sÄ hÄll dig uppdaterad!