Nokia 1 Plus lÀckt ut specifikationer och gör pekar pÄ en startnivÄ

Nokia 1 Plus lÀckt ut specifikationer och gör pekar pÄ en startnivÄ

“Nokia 1 Plus skulle ha en qHD-skĂ€rm, köra Android 9 Pie och kommer att ha en fyrkĂ€rnig processor med en klockhastighet pĂ„ 1,5 GHz”

En ny Ätergivning för Nokia 1 Plus-smarttelefonen har dykt upp online den senaste helgen. Tillsammans med bilden har ocksÄ de viktigaste specifikationerna för Nokia 1 Plus avslöjats, vilket visar att handenheten kommer att vara en del av varumÀrkets nybörjarportfölj. Den hÀr handenheten kommer, som namnet antyder, att eftertrÀda Nokia 1 som lanserades förra Äret.

Enligt en Google Play Console-lista över Nokia 1 Plus, som först upptĂ€cktes av Tiger Mobiles, har handenheten bara 1 GB RAM och drivs av MediaTek MT6739WW-chipset och PowerVR GE8100 GPU. Listan nĂ€mner Android 9 Pie-programvaran kommer att finnas ombord, men vi kan förvĂ€nta oss att den kör Android Pie (Go Edition) istĂ€llet tack vare konfigurationen pĂ„ grundnivĂ„n. Den Ă€r listad för att komma med en lĂ„gupplöst qHD-skĂ€rm (480 × 960 pixlar), Ă€ven om skĂ€rmstorleken inte Ă€r kĂ€nd. Det finns dock ingen information om andra funktioner sĂ„vĂ€l som Nokia 1 Plus-pris eller lanseringsdatum.

nokia-1-plus-renderNokia 1 Plus

Enligt uppgift skulle Nokia 1 Plus ha en enda frontlins för kamerakonfigurationen. Men lÀckan har inte gett nÄgon information om megapixelantalet för bÄde de bakre och frÀmre kamerorna. SkÀrmen med lÄg upplösning skulle Ätföljas av tjocka ramar, vilket inte Àr förvÄnande med tanke pÄ att detta Àr en smarttelefon pÄ nybörjarnivÄ. NÀr det gÀller anslutningsmöjligheter skulle Nokia 1 Plus troligtvis stödja dubbla SIM-funktioner, Bluetooth 4.2, GPS, 2.4 GHz Wi-Fi, etc.

HMD Global, det finska varumÀrket som innehar licensrÀttigheter för Nokia-mÀrket pÄ smartphones, har bokat ett evenemang den 24 februari i Barcelona inför MWC 2019. Det förvÀntas introducera avancerad version av flaggskeppet Nokia 9 PureView och Nokia 6.2 mid-ranger vid evenemanget.