Nokia 2.2-renderade lÀckte före lanseringen idag

Nokia 2.2-renderade lÀckte före lanseringen idag

“Nokia 2.2 förvĂ€ntas ha en aviseringslampa i sjĂ€lva strömbrytaren”

HMD Global har ett evenemang planerat till senare idag men före den officiella avtÀckningen har Nokia 2.2-renderingar redan dykt upp pÄ Internet. VÀlkÀnd och Ànnu viktigare pÄlitlig tipster Evan Blass (alias @evleaks) har delat med sig renderingen av den kommande Android One Nokia-handenheten och bilderna visar tydligt att Nokia 2.2 Àr instÀlld pÄ en vattendroppsdesign med tjocka ramar lÀngst ner. För att ge dig en rÀttvis idé Àr bottenramen tillrÀckligt tjock för att till och med hysa Nokia-mÀrket framÄt, vilket sÀllan Àr fallet med de flesta smartphones idag.

nokia_2_2_story

NÀr du rör dig, som du kan se, kan handenheten ses med en enda bakre kamera, placerad pÄ en glasliknande baksida och assisterad av en LED-blixtmodul och ett Nokia-mÀrke (igen!) I mitten. Nedanför Nokia-mÀrket finns ocksÄ ett Android One-mÀrke, vilket vi har förvÀntat oss av HMD Global. Handenheten förvÀntas ha en aviseringslampa pÄ sjÀlva strömbrytaren. Nokia-handenheten med modellnummer TA-1183, som nyligen fick BIS-certifiering i Indien, spekuleras i att vara Nokia 2.2.

Om detta visar sig vara fallet kommer Nokia 2.2 att erbjudas med tvĂ„ RAM-alternativ – 2 GB och 3 GB. Smarttelefonen kommer ocksĂ„ att erbjudas i tvĂ„ lagringsalternativ, dvs. 16 GB och 32 GB. Om vi ​​pratar om prissĂ€ttning har handenheten tippats till att kosta mindre Ă€n 7 000 Rs. Separat förvĂ€ntas varumĂ€rket ocksĂ„ lansera Nokia 9 PureView vid evenemanget. För att komma ihĂ„g Ă€r Nokia 9 Pureview den första och enda handenheten i vĂ€rlden som har en penta-lins-kamerainstĂ€llning pĂ„ baksidan med tre 12-monokroma sensorer och tvĂ„ 12MP RGB-sensorer med Zeiss-optik. Eftersom vi bara Ă€r nĂ„gra timmar frĂ„n den officiella lanseringen behöver vi inte vĂ€nta lĂ€nge för att fĂ„ de officiella detaljerna.

Via