Nokia 2 Android Oreo Beta-programmet slutar, stabil uppdatering kan komma igÄng snart

Nokia 2 Android Oreo Beta-programmet slutar, stabil uppdatering kan komma igÄng snart

“Android Oreo-uppdateringen för Nokia 2 Ă€r valfri eftersom det kan leda till en viss fördröjning”

HMD Global Chief Product Officer Juho Sarvikas hade tidigare antytt att Android 8.1 Oreo-uppdateringen kommer att rullas ut till sin Nokia 2. Intressant föreslog den högsta chefen att anvÀndarna skulle hÄlla sig till Android Nougat om de vill njuta av snyggare anvÀndargrÀnssnitt. Betatestningen av Android Oreo för Nokia 2 (första intryck) har nu stÀngts, vilket antyder att lanseringen för en stabil uppdatering kan vara pÄ vÀg.

Nokia-2-första-intryck-91mobiles-01.jpg

Nokia 2-anvÀndare som hade valt beta-testning av Android Oreo-byggnaden har fÄtt ett e-postmeddelande om att testningen har avslutats. NÀsta stabila uppdatering för budget Nokia-handenheten förvÀntas vara Android 8.1 Oreo. Dessutom, medan Nokia 2 levereras med 1 GB RAM, startar den den vanliga versionen av Android och inte Android Go. För att komma ihÄg övergick Google smartphones med 1 GB RAM till Android Go-programmet för en mer optimerad upplevelse. Det var dock en svÄr uppgift att flytta en befintlig Android-smartphone till Android Go-plattformen. HMD Global har arbetat med Google och Qualcomm för att göra det möjligt för Nokia 2 att köra Android Oreo, men avvÀgningen Àr mjukheten i systemgrÀnssnittet.

Nokia 2 första intryck 91mobiler 08

För att sammanfatta specifikationerna kommer Nokia 2 med en 5-tums HD LTPS-skÀrm med ett lager Corning Gorilla Glass 3 pÄ toppen. Att driva smarttelefonen Àr en 1,3 GHz Quad-core Qualcomm Snapdragon 212-processor, parad till 1 GB RAM och Adreno 304-grafik. Det inbyggda lagringsutrymmet Àr 8 GB, vilket kan ökas ytterligare upp till 128 GB med ett microSD-kort. För kameror fÄr du en 8-megapixel primÀr shooter med en LED-blixt pÄ baksidan och 5-megapixel shooter för selfies. Ett 4 100 mAh-batteri kompletterar specifikationsbladet för nybörjarhanden.

FrÄn och med nu finns det inget ord nÀr den officiella stabila Android 8.1 Oreo rullar ut till budgetsmartphonen. Vi tar med dig informationen nÀr varumÀrket meddelar det, sÄ hÄll dig uppdaterad.