Nokia 2 börjar ta emot Android 8.1 Oreo final build

Nokia 2 börjar ta emot Android 8.1 Oreo final build

“Med tanke pĂ„ telefonens nybörjarspecifikationer mĂ„ste anvĂ€ndarna hantera en avvĂ€gning mellan prestanda.”

HMD Globals Nokia 2-smartphone, som lanserades 2017, fÄr Àntligen Android 8.1 Oreo-uppdateringen. Detta kommer nÀstan ett Är efter att företaget öppnade Oreo-betaprogrammet för Nokia 2-anvÀndare. Men med tanke pÄ Nokia 2: s imponerande specifikationsblad kommer prestandan att försÀmras nÄgot nÀr du uppdaterar till Oreo. Samma framhÀvdes av HMD Global Chief Product Officer, Juho Sarvikas genom en serie tweets för ett tag sedan. Vidare har Nokia pÄ sin Oreo-registreringssida markerat att vissa applikationer kanske inte stöds av den senaste uppdateringen.

Nokia 2 Android 8.1 Oreo-uppdatering

NybörjarnivĂ„n Nokia 2 levereras med 1 GB RAM-minne och 8 GB intern lagring (vilket liknar de flesta Android Go-telefoner dĂ€r ute) men eftersom den lanserades tidigare innan Android Go-plattformen blev officiell, kör enheten pĂ„ det vanliga Android-grĂ€nssnittet. Och om du Ă€r en av dem som hoppas pĂ„ en nedgradering Ă€r det tyvĂ€rr inte möjligt att migrera smarttelefonen till Android Go. Kommer till uppdateringen kommer alla de som ingĂ„r i beta-programmet att fĂ„ ett meddelande frĂ„n Nokia om den stabila uppdateringen (snart … om inte redan). De som inte var en del av beta mĂ„ste registrera sig hĂ€r för att fĂ„ uppdateringen.

Företaget har ytterligare detaljerat var alla och pÄ vilka specifika nÀtverk uppdateringen inte kommer att finnas tillgÀnglig. Listan över lÀnder och operatörer dÀr uppdateringen inte kommer att finnas Àr följande:

LĂ€nder – Albanien, Armenien, Österrike, Azerbajdzjan, Vitryssland, Bosnien och Hercegovina, Chile, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Estland, Georgien, Grekland, Ungern, Indonesien, Irland (Förutom Vodafone Irland), Israel, Kazakstan, Lettland, Litauen, Makedonien, Moldavien, Mongoliet, Montenegro, Peru, Polen, Ryssland, Serbien, Slovakien, Slovenien, Ukraina, Storbritannien, Uruguay

Operatörer – Movistar Ecuador, Tigo Guatemala, Grekland Cosmot, Telekom RumĂ€nien, DiGI RO, Orange RumĂ€nien, Swisscom.