Nokia 4.2 och Nokia 3.2 Indien lanserade retad tjänsteman, meddelande den 7 maj

 Nokia TA-1182 blir certifierad av FCC;  lansera överhängande?

“Nokia 4.2 och Nokia 3.2 √§r de f√∂rsta budgeten Android One-smartphones som har en dedikerad Google Assistant-knapp”

HMD Global har officiellt retat lanseringen av Nokia 3.2 (första intryck) och Nokia 4.2 (första intryck) budget smartphones i Indien. Nokia Mobile Twitter-handtaget publicerade en kort video som visar meddelandelampan och Google Assistant-knappen. Telefonerna lanserades ursprungligen vid Mobile World Congress tidigare i år och kommer att säljas i USA den 14 maj. I slutet av förra månaden listades telefonerna också på webbplatsen Nokia India. Enligt tweeten kommer de två telefonerna att lanseras i Indien den 7 maj.

Nokia 4.2 √§r ett budgeterbjudande fr√•n HMD Global och lanserades tillsammans med Nokia 3.2. Det √§r m√∂jligt att f√∂retaget kommer att lansera b√•da telefonerna i Indien samma dag. Teaseren fokuserar p√• den dedikerade Google Assistant-knappen som finns tillg√§nglig p√• b√•da telefonerna. Den inneh√•ller hashtaggen #doitall och orden “alla dina svar √§r ett tryck bort”, vilket tydligt antyder de smarta funktionerna i Google Assistant. Du kan ocks√• se aviseringslampan runt str√∂mbrytaren, vilket √§r en smart implementering av en funktion som har tagits bort fr√•n n√§stan alla andra Android-smarttelefoner.

Båda enheterna har en smörgåsglasdesign med en bakmonterad fingeravtrycksläsare. ett vattendroppskår och en plastram. Telefonerna kör Android 9.0 Pie och ingår i Android One-programmet. Nokia 4.2 är den mer kraftfulla av de två enheterna och har en 5,71-tums skärm med HD + upplösning. Telefonen får en Snapdragon 439-processor, som är kopplad till upp till 3 GB RAM och 32 GB internt lagringsutrymme. Den har en dubbla bakre kamerainställning med en primär 13-megapixelsensor och en sekundär 2-megapixel-enhet. För selfies har den en 8-megapixelsensor och ett 3300 mAh batteri håller allt igång.

Nokia 3.2 drivs av Snapdragon 429-chipset och är också ihop med 3 GB RAM och 32 GB lagring. Den har en större 6,29-tums HD + -skärm och ett 4000 mAh batteri. Telefonen får dock bara en enda 13-megapixel bakre kamera och en 5-megapixel selfie-enhet.