Nokia 6.2 kommer inte att lanseras vid MWC 2019, hÀvdar tipster

Glöm Redmi Go, den hÀr Nokia-telefonen Àr den billigaste Android Go-telefonen i Indien

“Ryktet Ă€r att Nokia 6.2 Ă€r en mellantelefon med en hĂ„lskĂ€rm”

MWC 2019 Àr mycket nÀra och en av de viktigaste attraktionerna pÄ den mobila tekniska mÀssan kommer utan tvekan att vara Nokia 9 PureView frÄn HMD Global. Det förvÀntas ocksÄ introducera en eller tvÄ andra telefoner, som Nokia 4.2 och Nokia 3.2, vid evenemanget, men det verkar som om Nokia 6.2 inte kommer att göra nedskÀrningen. Enligt en tweet av tipster @Nokia_anew Àr det mycket troligt att handenheten kommer att avslöjas efter MWC. Naturligtvis finns det Ànnu ingen officiell bekrÀftelse frÄn företagets sida om vilka telefoner det kommer att lanseras vid MWC 2019.

Tydligen Ă€r orsaken bakom Nokia 6.2 som hoppar över mega-expon i Barcelona att HMD Global vill hĂ„lla fokus pĂ„ Nokia 9 PureView. Det senare ryktas vara en premiumsmartphone med fem kameror pĂ„ baksidan. Det kommer dock att drivas av förra Ă„rets Snapdragon 845 SoC och har enorma ramar över och under skĂ€rmen – detta kommer att göra det i nĂ„gon nackdel mot Snapdragon 855-toting 2019 flaggskepp som har minimala ramar.

NÀr det gÀller Nokia 6.2 förvÀntas det vara en mellantelefon, men har en nyhet att erbjuda pÄ egen hand. Ryktet sÀger att Nokia 6.2 Àr företagets första smarttelefon med skÀrmhÄl. Aktuell lÀckt information Àr att handenheten har en 6,2-tums full HD + -skÀrm och drivs av en Snapdragon 632 SoC. Handenheten Àr ocksÄ tippad för att ha en Zeiss-mÀrkt 16MP dubbelkamerainstallation.

Nokia MWC 2019-evenemanget Àr planerat till 24 februari, vilket Àr nÀr vi förvÀntar oss att höra mer om det Àr Nokia 9 PureView, eller mer specifikt, penta-objektivkamera. Nokia 9 PureView lÀckt igÄr i de mest detaljerade pressrenderna som avslöjade all sin design medan ryktespecifikationer har rapporterats en hel del gÄnger under de senaste veckorna.