Nokia 7.1 Plus-bilder och specifikationer lÀckt ut online

Avatar for Fazeel Ashraf

Just nÀr vi trodde att vi inte kunde fÄ fler lÀckor och hade blivit trötta pÄ att se alla falska lÀckor, fick vi ytterligare en bomb. Det verkar som om vi fÄr en annan Nokia-telefon trots allt. Nokia 7.1 Plus-bilder och specifikationer lÀcktes ut idag pÄ den kinesiska webbplatsen TENAA.

Enligt specifikationsbladet kan vi fÄ en smartphone i övre mellanklass. HMD Global skulle slÀppa en ny smartphone den 4 oktober. SÄ det Àr ingen överraskning att vi har lÀckt en möjlig Nokia-enhet sÄ nÀra slÀppdatumet.

Det blev dock inte klart vad smarttelefonen kommer att kallas eller vad dess specifikationer kommer att vara. Tidiga rapporter föreslog att det skulle vara Nokia 7.1 eller Nokia 7.1 Plus. FrÄn lÀckorna verkar det som om det kan vara Nokia 7.1 Plus.

TENAA visar enheten med modellnummer TA-1131. En överraskande aspekt av denna lÀcka Àr att bilderna skiljer sig ganska mycket frÄn de tidigare lÀckorna vi fick via MySmartPrice. Den största förÀndringen frÄn den tidigare lÀckan Àr blixtplatsen.

Detta Àr den tidiga Nokia 7.1 Plus-lÀckta bilden.

LÀs ocksÄ: Nokia 6.1 Plus lanserades i Pakistan

I det tidigare lÀckaget var blixten inuti kamerakammaren medan vi i de senaste lÀckorna ser en massiv puckel med dubbla kameror med blixten utanför kamerakammaren.

Bilderna pÄ TENAAs webbplats visar volymknapparna pÄ vÀnster sida medan tidigare lÀckor visade bÄde ström och volymknapparna var till höger.

Det verkar ocksÄ finnas ett större gap mellan den framÄtvÀnda kameran och hörsnÀckan. Detta kan betyda tvÄ saker. Antingen var de tidigare gjorda falska eller sÄ kommer det att finnas tvÄ versioner av telefonen; Nokia 7.1 och Nokia 7.1 Plus.

Vad kommer specifikationerna att vara?

Till den del som de flesta av er har vÀntat pÄ; specifikationerna. Specifikationer kan vara mÀrke eller paus för vilken smartphone som helst. LÄt oss ta en titt pÄ hur de lÀckta specifikationerna för den hÀr smarttelefonen ser ut.

Mysterietelefonen kommer att ha ett â€Ă€nnu inte utnĂ€mnt” 2,2 GHz processorchip, 4 GB till 6 GB RAM, 64 GB till 128 GB internt minne. Det ryktas ocksĂ„ att telefonen har en SD-kortplats. Kombinera det med en 6,18-tums TFT-panel med en upplösning pĂ„ 2246 x 1 080.

Den ryktade batterikapaciteten pÄ 3400 mAh verkar ganska rimlig och bör vara standard i alla 6-tums skÀrmtelefoner.

Kamerorna verkar ocksÄ ganska anstÀndiga, Ätminstone pÄ papper. Den bakre kameran kommer att vara en dubbel parning pÄ 12 MP och 13 MP, medan den frÀmre kameran kommer att vara massiv 20 MP.

Vi mÄste naturligtvis ta hÀnderna pÄ den riktiga saken innan vi kan intyga kamerans prestanda.

Dessa specifikationer pekar pÄ en ganska solid övre mellanregisteranordning, som borde kunna stÄ pÄ marken mot andra mellanliggande.

Telefonen har ett hörlursuttag, knackar pÄ trÀ, en fingeravtryckslÀsare pÄ baksidan och kommer packad med Android 8.1 Oreo.

Om den hÀr telefonen faktiskt visar sig vara Nokia 7.1 Plus kommer de flesta Nokia-fanatiker att klia sig i huvudet, eftersom den tidigare modellen Nokia 7 Plus hade ett större 3800 mAh-batteri.

Tur för oss, vi har bara nÄgra dagar till att vÀnta. Vi kan inte vÀnta med att se vad Nokia har i beredskap för oss den hÀr gÄngen.