Nokia 8.1 Plus-specifikationer avslöjade via TENAA och lÀckage i anvÀndarmanualen

Nokia 8.1 Plus Manual

“Nokia 8.1 Plus med modellnummer TA-1188 har tre bakre kameror, hĂ„lskĂ€rm och fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen”

HMD Global meddelade igÄr Nokia X71 vid ett evenemang i Taiwan. Rapporter hÀvdade att den kan lanseras som Nokia 8.1 Plus globalt, men en tidigare rapport föreslog att telefonen kan komma med dubbla bakre kameror och en bakmonterad fingeravtryckssensor, vilket skapar förvirring. Den senaste TENAA-listan och lÀckage i anvÀndarmanualen ger dock tydlighet om vad du kan förvÀnta dig. Till skillnad frÄn X71 kommer den pÄstÄdda Nokia 8.1 Plus med en fingeravtryckssensor pÄ displayen och har modellnummer TA-1188, vilket avslöjas via bÄde TENAA-lista och lÀckage i anvÀndarmanualen. Detta innebÀr att Nokia 8.1 Plus helt och hÄllet kan vara en annan modell.

Nokia 8.1 Plus Manual

Handenheten kommer med en vertikalt anordnad ZEISS-certifierad trippel bakre kamera instÀlld pÄ baksidan, LED-blixt och Nokia-mÀrkning. Den levereras med en hÄlskÀrm pÄ framsidan för att rymma selfie-kamera, USB Type-C-port och 3,5 mm ljuduttag lÀngst ner. Telefonen kommer ocksÄ med dubbla SIM-stöd. TyvÀrr Àr telefonens detaljerade hÄrdvaruspecifikationer knappa just nu. AnvÀndarhandboken för Nokia 8.1 Plus har tagits bort, men den lÀckta ögonblicksbilden bekrÀftar tydligt TENAA-listan, som för nÀrvarande inte Àr tillgÀnglig. Det finns inga detaljer om lanseringen, sÄ vi mÄste vÀnta pÄ nÄgot officiellt.

Nokia 8.1 Plus

Å andra sidan levereras Nokia X71 med en 6,39-tums PureDisplay med full HD + -upplösning och 19,5: 9 bildförhĂ„llande. Tack vare selfie-kamerahĂ„let har handenheten ett imponerande förhĂ„llande mellan skĂ€rm och kropp pĂ„ 93 procent. Handenheten drivs av Snapdragon 660 AIE mobilplattform ihop med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme, som kan utökas ytterligare upp till 256 GB genom att lĂ€gga till ett microSD-kort. Nokia X71 har en Zeiss-certifierad 48-megapixel (f / 1.8) primĂ€r sensor, ihopkopplad med en 8-megapixel 120-graders super vidvinkelobjektiv och en 5-megapixel sensor för djupeffekt pĂ„ baksidan.