Nokia 8110 4G-anvÀndare i Indien fÄr den officiella WhatsApp-appen

Nokia 8110 4G-anvÀndare i Indien fÄr den officiella WhatsApp-appen

“Nokia 8110 kommer att kunna göra grundlĂ€ggande saker pĂ„ WhatsApp, som att skicka och ta emot meddelanden”

Nokia 8110 4G, Àven kallad banantelefonen, kommer nu att kunna köra WhatsApp i Indien. HMD Globals Indien-chef Ajey Mehta gjorde det officiella tillkÀnnagivandet idag och sa att telefonanvÀndare i Indien kommer att fÄ appen före andra marknader över hela vÀrlden. Handenheten kör Kai OS, vilket Àr ett lÀtt operativsystem för funktionstelefoner och kom i framkant med Jio Phone. PÄ den Jio-frÀmjade 4G-funktionstelefonen har den sin egen appbutik med ett antal populÀra Android-appar som YouTube och WhatsApp. Den populÀra meddelandeprogrammet ska bli tillgÀnglig för anvÀndare via Kai OS app store.

Nokia 8110-berÀttelse

Under de senaste Ären har Kai OS ocksÄ lagt till en serie Google-applikationer, som Google Assistant, Google Maps och Google Search och andra sociala medieappar som Facebook. Dessutom kommer den bananformade telefonen ocksÄ med Outlook- och Gmail-stöd som gör det möjligt för anvÀndare av funktionstelefonen att ta emot e-post, importera kontakter och synkronisera sin kalender. Observera att Nokia 8110 stödde WhatsApp tidigare ocksÄ, men det var inte tillgÀngligt i den inbyggda appbutiken men mÄste laddas ner via Jio Store. Det förÀndras idag.

Nokia 8810 4G-telefonen introducerades pĂ„ nytt pĂ„ MWC 2018 för att hyra den ikoniska Nokia 8110. Den kom med en böjd formfaktor och en knappsats placerad under en 2,4-tums TFT-skĂ€rm med 240 × 320 pixlar. Inuti polykarbonatkroppen finns en Qualcomm Snapdragon 205 SoC med 512 MB RAM och 4 GB intern lagring. Den har ett 1500 mAh batteri som kommer att driva 4g VoLTE och en 2MP-kamera pĂ„ baksidan av funktionstelefonen. Nokia 8110 4G börjar vid Rs 4,999 i Indien.

[Previous Story]ASUS ZenFone 6Z med Snapdragon 855 SoC och 6 GB RAM pÄstÄs visas pÄ Geekbench

[Next Story]Zomato levererar nu mat i ytterligare 17 stÀder i Indien