Nokia 9 PureView 3C-certifiering visar stöd för 18 W snabb laddning

Nokia 9 PureView 3C-certifiering visar stöd för 18 W snabb laddning

“Detta Ă€r ett första utseende av Nokia 9 PureView pĂ„ 3C-portalen och vi förvĂ€ntar oss en TENAA-lista nedan”

Bland en mĂ€ngd stora namn som kommer att vara nĂ€rvarande vid den globala tekniska mĂ€ssan MWC 2019 i Barcelona, ​​har HMD Global ocksĂ„ meddelat att det kommer att vara nĂ€rvarande vid evenemanget. En av de största attraktionerna i HMD Global-evenemanget Ă€r Nokia 9 PureView som har varit i ryktfabriken sedan förra Ă„ret. Även om HMD Global Ă€nnu inte har bekrĂ€ftat vilken telefon den kommer att visa upp evenemanget, förvĂ€ntar sig majoriteten av rykten Nokia 9 PureView liksom Nokia 6.2 pĂ„ utstĂ€llningen. Den förstnĂ€mnda har nu klarat 3C-certifiering i Kina, med listan som avslöjar en annan intressant funktion Ă€n penta-linsens kamerainstĂ€llning pĂ„ baksidan.

nokia 9 pureview

Enligt 3C-certifieringslistan kommer den pÄstÄdda enheten med modellnummer TA-1094 med en 18W snabbladdare i lÄdan. Dessutom har laddaren en uteffekt pÄ 5V @ 3A, 9V @ 2A eller 12V @ 1.5A. Detta innebÀr att adaptern sannolikt stöder Qualcomms snabbladdning.

Vi har tidigare publicerat exklusiva CAD-baserade renderingar av Nokia 9 PureView, som har en femlinsinstallation pÄ baksidan i en ringformation. Fascien Àr nÀstan hela skÀrmen, utan nÄgon som helst hack. Baserat pÄ tidigare info har handenheten ett 4 150 mAh batteri som kommer att driva ett tidigare flaggskepp Snapdragon 845 SoC med 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme.

Eftersom handenheten har passerat 3C-certifiering Àr nÀsta steg att se fram emot sitt utseende pÄ TENAA. NÀr det hÀnder kommer mÄnga andra obekrÀftade specifikationer sÀkert att vara kÀnda.