Nokia 9 PureView-kameraprogram och fingeravtryckssensorproblem i displayen ska ÄtgÀrdas snart, lovar HMD Global

Nokia 9 PureView-kameraprogram och fingeravtryckssensorproblem i displayen ska ÄtgÀrdas snart, lovar HMD Global

”Chief Product Officer Juho Sarvikas pĂ„ Twitter sa att HMD Global arbetar med att Ă„tgĂ€rda problem med kameraprogrammet och fingeravtrycksskannern i Nokia 9 PureView”

HMD har lovat att fixa tvÄ problem som anvÀndare av Nokia 9 PureView stÄr inför. Enheten finns för nÀrvarande pÄ den amerikanska marknaden och har fÄtt mycket erkÀnnande frÄn tidiga köpare för sin kameraprestanda. Det finns dock nÄgra anvÀndare som har klagat över prestanda för Nokia 9 PureView-kameraprogrammet och fingeravtryckslÀsaren pÄ skÀrmen. Nu har HMD Chief Product Officer Juho Sarvikas sagt pÄ Twitter att varumÀrket arbetar med att lösa de tvÄ problemen.

Tack för Äterkopplingen. FÄ anteckningar:
– Med fler anvĂ€ndare dĂ€r ute har vi sett nĂ„gra kamerakrascher pĂ„ grund av batterispĂ€nningsfall nĂ€r laddningen Ă€r lĂ„g. Vi kommer att ta itu med detta
– Under displayen har FP-sensor begrĂ€nsningar. Vi kommer att förbĂ€ttra upplevelsen. Vi har ocksĂ„ ansiktslĂ„sning

– Juho Sarvikas (@sarvikas) 13 mars 2019

Sarvikas kommentarer var som svar pĂ„ recensionen av Nokia 9 PureView gjord av Android-myndighet. Publikationen sa att kameraappen inte uppfyller förvĂ€ntningarna och att den kraschar nĂ€r batteriet Ă€r lĂ„gt. Eftersom de fem kamerorna fungerar samtidigt sĂ„ uppstĂ„r ett spĂ€nningsfall, vilket skapar dĂ„lig prestanda, sĂ€ger recensionen. Granskningen sĂ€ger ocksĂ„ att dess fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ skĂ€rmen Ă€r “oanvĂ€ndbar” och att den inte kan kĂ€nna igen fingeravtryck efter “ett halvt dussin försök.”

Nokia 9 PureView Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView Ă€r HMD Globals största flaggskeppslansering sedan den startade verksamheten – det Ă€r naturligtvis den första enheten med en penta-linsinstallation. Smarttelefonens optiska konfiguration har utvecklats i samarbete med Zeiss och Light. Handenheten lanserades pĂ„ MWC 2019 och drivs av Snapdragon 845-chipset och har ett 6 GB RAM-minne. Bortsett frĂ„n penta-kamerainstĂ€llningen finns en frontkamera pĂ„ 20 MP och ett 3 320 mAh-batteri.

[Previous Story]Apples Taiwan PCB-leverantörer har enligt uppgift ökat produktionen för nya iPads, AirPods 2

[Next Story]Android Q Beta 1 slÀppt: hÀr Àr de bÀsta funktionerna