Nokia 9 PureView lanseras enligt uppgift i Indien i slutet av april

Nokia 9 PureView med fem bakkameror som lanserades i Indien, prissatta till 49999 Rs

“HMD Globals senaste flaggskepp med penta-kamerainstĂ€llningen förvĂ€ntas komma till Indien mycket snart”

Nokia 9 PureView (första intryck) tillkÀnnagavs vid Mobile World Congress i februari i Är. Det Àr den första telefonen i vÀrlden som har fem bakre kameror. I slutet av mars twittrade Twitter-handtaget för Nokia Indien, en teaser för Nokia 9 PureView. Detta antydde att HMD Global kommer att ta telefonen till landet. Vi hade dock ingen aning om nÀr den skulle komma. Men nu ger en ny rapport lite nytt ljus pÄ lanseringen av Nokia 9 PureView India. Enligt en ny rapport kommer den att finnas tillgÀnglig i slutet av april.

Rapporten kommer frÄn NokiaPowerUser, som har hört frÄn detaljhandelskÀllor om lanseringen av telefonen i landet. Medan ett exakt datum inte angavs uppgav kÀllorna att Nokia 9 PureView kommer att lanseras i Indien i slutet av denna mÄnad. Det ÄterstÄr cirka tio dagar denna mÄnad, sÄ vi kan se ett officiellt tillkÀnnagivande snart. HMD Global Àr vÀrd för ett evenemang för att starta telefonen.

Nokia 9 PureView första intryck12

Nokia 9 PureView-priset i Indien förvÀntas ligga runt 46999 Rs eller mer, sÀger rapporten. Telefonen kommer att tÀvla med andra flaggskepp som Google Pixel 3, OnePlus 6T, iPhone XR, Galaxy S10e och andra. Telefonen finns redan att köpa i USA och kan bestÀllas i flera europeiska regioner. Förutom Indien bör telefonen ocksÄ finnas tillgÀnglig pÄ andra sydasiatiska marknader.

För att uppdatera ditt minne har Nokia 9 PureView en 5,99-tums POLED-skÀrm med QHD + -upplösning, HDR10-stöd, fingeravtrycksscanner pÄ skÀrmen och ramar runt. Telefonen drivs av förra Ärets Snapdragon 845-processor, som Àr kopplad till 6 GB RAM och 128 GB ombordlagring. Huvudfunktionen i den hÀr telefonen Àr penta-kamerainstÀllningen pÄ baksidan. Den bestÄr av tvÄ 12-megapixels RGB-sensorer och tre 12-megapixels monokroma sensorer. En 20-megapixelsensor Àr tillgÀnglig för selfies och allt stöds av ett 3 320 mAh batteri med snabb laddningsstöd. Den har ocksÄ trÄdlös laddning och kör Android 9.0 Pie ur lÄdan.