Nokia 9 PureView-lansering förvÀntas idag vid MWC 2019: hÀr ser du hur du ser livestream

Nokia 9 PureView-lansering förvÀntas idag vid MWC 2019: hÀr ser du hur du ser livestream

“HMD Global förvĂ€ntas lansera Nokia 9 PureView samt tre budgetsmartphones vid evenemanget i Barcelona, ​​Spanien”

Nokia-varumÀrkeslicensinnehavaren HMD Global kommer att vara vÀrd för ett evenemang pÄ Ärets största tekniska mÀssa, MWC. Vid evenemanget kommer företaget att visa upp sortimentet av kommande smartphones och enheter, den viktigaste Àr Nokia 9 PureView. Bortsett frÄn detta ryktas varumÀrket ocksÄ att de lanserar Nokia 4.2, Nokia 3.2 och Nokia 1 Plus-smartphones vid evenemanget. Vi förvÀntar oss dock inte att se nÄgon 5G-kompatibel eller hopfÀllbar Nokia-telefon vid evenemanget i Är.

Nokia mwc2019

Hur man ser Nokia MWC 2019-evenemang live

Nokia kommer att ge ut uppdateringar av sitt MWC 2019-evenemang via sina sociala medieplattformar som Facebook, Twitter och Instagram. Intresserade anvÀndare kan stÀlla in för att titta pÄ Nokia 9 PureView lanseras online via YouTube-videon inbÀddad nedan. Om du bor i Indien startar Nokia MWC 2019-evenemanget den 24 februari kl 20:30.

Nokia 9 PureView-specifikationer

Med tanke pĂ„ lĂ€ckage och rykten kommer Nokia 9 PureView att bli vĂ€rldens första smartphone med fem bakre kameror. Upplösningarna för varje sensor Ă€r okĂ€nda för tillfĂ€llet, men en rapport hĂ€vdar att telefonen kommer att ha 64MP fotograferingslĂ€ge som kombinerar data frĂ„n alla de fem sensorerna. Även om telefonen sĂ€gs vara ett flaggskeppsutbud, kommer det troligen att ha Qualcomm Snapdragon 845-chipset istĂ€llet för att den senaste Snapdragon 855 kryssar i sin kĂ€rna.

nokia_9_pureview_evleaks_5

PÄ mjukvarusidan av saker kommer Nokia 9 PureView enligt uppgift att starta lager Android 9 Pie ur lÄdan och kommer att vara en del av Android One-programmet. Handenheten sÀgs levereras med 6 GB RAM-minne och en 5,99-tums 2K-skÀrm med HDR10-överensstÀmmelse. Det Àr allt vi vet hittills!

NÀr det gÀller de andra smartphonesna Àr inte mycket kÀnt för tillfÀllet. Naturligtvis ryktas det att Nokia 1 Plus kommer att vara en Android Go-telefon, medan Nokia 3.2 kommer att vara en eftertrÀdare till Nokia 3.2. Men Nokia 4.2 Àr fortfarande en okÀnd mÀngd eftersom varumÀrket inte har slÀppt en 4-seriens telefon hittills och gÄr genast till 4.2 moniker.