Nokia 9 PureView listas pÄ FCC, avslöjar tre varianter, inget 5G-stöd

Nokia 9 PureView listas pÄ FCC, avslöjar tre varianter, inget 5G-stöd

“Flaggskeppet har inte 5G-anslutning och kommer att ha tre globala modeller.”

Nokias kommande Penta-kamera-smartphone har funnits pÄ ryktfabriken i ungefÀr ett Är. Men nÀr vi gÄr mot en översvÀmning av smarttelefonlanseringar vid MWC 2019 har Nokia 9 PureView fÄtt sin FCC-certifiering. Nokia kommer ocksÄ att vara nÀrvarande vid den globala Mobile World Congress 2019 och det kommer att bli mycket uppmÀrksamhet mot dess tillkÀnnagivanden eftersom majoriteten förvÀntar sig att flaggskeppet ska fÄ en gardinhöjning pÄ utstÀllningen. Tack vare FCC-dokumenten vet vi nu vissa saker med sÀkerhet om det iögonfallande Nokias flaggskepp.

nokia_9_pureview_evleaks_5

Enligt FCC-listan förvÀntas Nokia kasta ut tre modeller av Nokia 9 PureView. Dessa inkluderar en enda SIM-modell (TA-1082) som kommer att vara begrÀnsad till USA. En Android One-version (TA-1087) med dubbelt SIM-kort för resten av vÀrlden och en dual-SIM-variant (TA-1094) utan Android One för Kina. Dessutom verkar det som om Nokia inte tÀnker 5G mycket seriöst för tillfÀllet, eftersom det inte finns nÄgot 5G-stöd pÄ Nokia 9 PureView. Anslutningsalternativ inkluderar dual-band 802.11a / b / g / n / ac Wi-Fi, Bluetooth, LTE, NFC och stöd för ANT +.

Förutom ovanstÄende information bekrÀftar FCC-listan handenhetens design som har lÀckt ut sÄ mÄnga gÄnger under ett föregÄende par mÄnader. NÀr det gÀller internt kommer Nokia 9 PureView sannolikt inte att komma med det senaste silikonet eftersom det lÀnge har rapporterats om en Snapdragon 845 SoC. Det kan dock finnas en Snapdragon 855-variant senare pÄ Äret. Handenheten har en 5,99-tums 2K-skÀrm med HDR10, en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen och minst 6 GB RAM. Det kommer förmodligen att finnas mer Àn en variant med varierande priser men det kommer först att bli kÀnt senare. HMD Globals evenemang kommer att Àga rum den 24 februari och det kommer att bli intressanta tvÄ veckor med mÄnga lanseringar pÄ kort tid.

[Previous Story]Samsung Galaxy A10 och Galaxy A20 fÄr Wi-Fi-certifiering; lanseringen verkar överhÀngande

[Next Story]MIUI 10 Global Beta v9.2.14 kommer att lanseras i morgon, ger mörkt lÀge för vissa appar