Nokia 9 PureView live-bilder lÀcker ut före lanseringen av MWC 2019

Nokia 9 PureView live-bilder lÀcker ut före lanseringen av MWC 2019

“Nokia 9 PureView kommer att ha en penta-kamera-instĂ€llning pĂ„ baksidan och en helglaskropp”

Floden av rapporter som kom in frÄn den senaste mÄnaden eller sÄ har verkligen ökat min spÀnning för den kommande Mobile World Congress i Barcelona. En speciell smartphone som fÄtt mycket uppmÀrksamhet Àr Nokia 9 PureView, som sÀgs ha en intressant penta-kamera-instÀllning pÄ baksidan. Nu tack till NokiaPowerUser vi har tillgÄng till de första verkliga bilderna av smarttelefonen.

Nokia-9-PureView-verklig bild

Den första bilden visar Nokia 9 PureView med en lÄng skÀrm med en nÄgot tjock kant pÄ toppen och botten (sÀrskilt frÄn 2019-standarderna). Inramningarna ovanför skÀrmen har ocksÄ ett par sensorer pÄ vÀnster sida och en selfie-lins till höger, tillsammans med Nokia-mÀrket. Bilden Àr i linje med den senaste tidningen som vi publicerade tidigare i veckan.

Nokia-9-PureView-verklighet-bild-1

Den andra bilden visar kameran med fem sensorer och LED-blixt samt handenhetens glasbaksida. Iögonfallande av dess frÄnvaro Àr Zeiss och Android One-mÀrket, som vi har sett i tidigare Ätergivningar. Det finns ingen synlig fingeravtryckslÀsare pÄ telefonen, vilket föreslÄr att en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen ingÄr.

Enligt ryktet kommer Nokia 9 PureView att ha en 5,99-tums AMOLED-skÀrm med full HD + -upplösning och HDR10-stöd. Bortsett frÄn detta tros Nokia 9 drivas av den tidigare generationen Snapdragon 845-processor tillsammans med 6 GB / 8 GB RAM och 128 GB / 256 GB inbyggt lagringsutrymme. Rapporter har föreslagit att det kommer att packa ett 4 150 mAh batteri tillsammans med snabb laddning och trÄdlöst laddningsstöd. Förutom Nokia 9 förvÀntas HMD Global ocksÄ lansera Nokia 6.2 (2019) vid Ärets MWC.

[Previous Story]Bose Home Speaker 500 recension: Alexa smarts gift med fantastiskt ljud

[Next Story]Dell XPS 15 9570 recension: sÄ laddad som en bÀrbar dator kan fÄ