Nokia 9 PureView-pressrender visar smarttelefonen i full glans

Nokia 9 PureView-pressrender visar smarttelefonen i full glans

“Detta Ă€r i linje med de bilder vi rapporterade uteslutande för nĂ„gra dagar tillbaka”

MWC 2019 Àr pÄ vÀg att starta om ett par dagar och det kommer att bli en festvecka för smartphonentusiaster eftersom smarttelefonfabriker kommer att ge nÄgra ganska banbrytande saker till det globala scenen i Är. Bland dem Àr Nokia, som kommer att visa upp sin Nokia 9 PureView-smartphone med penta-lins. Nu har handenhetens design lÀckt ut mÄnga gÄnger tidigare men ingenting kommer nÀra pressrender och det Àr precis vad vi har behandlats i morse. Dessa Ätergivningar Àr förmodligen det nÀrmaste du ser till en officiell Nokia 9 PureView.

nokia_9_pureview_evleaks_5

Trots att dessa gör HD och allt finns det lite nytt som kan sÀgas om smartphone-designen som tidigare rapporterade renderingar har varit pÄ plats. DÀrför Àr allt vi fÄr göra att kika pÄ den penta-kamerainstÀllningen pÄ enhetens baksida. Nokia 9 PureView har en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen och gott om topp- och bottenramar för ett flaggskepp frÄn 2019. Det finns inget 3,5 mm hörlursuttag pÄ enheten och en USB Type-C-port finns lÀngst ner pÄ enheten.

Som alla Nokia-enheter kommer den kommande vÀrldens första penta-kameratelefon ocksÄ att köra vanilj Android och det borde vara Android Pie ur lÄdan eftersom det Àr en del av Android One-programmet. Andra viktiga specifikationer inkluderar en Snapdragon 845 SoC, 6 GB RAM och nÄgra exklusiva funktioner som ett rapporterat 64MP fotograferingslÀge. Displayen pÄ Nokia 9 PureView avslöjas som en 5,99-tums 2K-skÀrm med HDR10-överensstÀmmelse. Ett nyligen möte med FCC avslöjade ocksÄ att handenheten inte Àr 5G-aktiverad men har stöd för 18W snabb laddning. Handenheten bör lanseras i USA sÄvÀl som den har godkÀnt nödvÀndig certifiering. Nokia förvÀntas ocksÄ visa upp Nokia 8.1 med en hÄlskÀrm pÄ sin MWC-premiÀr om nÄgra dagar

[Previous Story]Samsung Galaxy Watch Aktiv i bilder

[Next Story]HMD Global lanserar Android Pie-uppdateringen för Nokia 8 och Nokia 6 i Indien