Nokia 9 PureViews FCC-lista bekrÀftar trÄdlös laddning. Nokia 1 Plus blir ocksÄ certifierat

 Nokia 9 PureViews FCC-lista bekrÀftar trÄdlös laddning.  Nokia 1 Plus blir ocksÄ certifierat

“HMD Global förvĂ€ntas lansera budgeten Nokia 1 Plus och flaggskeppet Nokia 9 PureView den 24 februari”

Precis tidigare idag lades Nokias kommande smartphones, Nokia 1 Plus och 9 PureView till i listan över enheter som stöds av Google Play. Nu har bÄda telefonerna certifierats av Federal Communications Commission (FCC). De FCC certifieringar har avslöjat nÄgra viktiga detaljer om dessa telefoner som deras modellnummer pÄ olika marknader, liksom deras nÀtverksvarianter.

Pratar om Nokia 9 PureView först, telefonen FCC listan innehÄller en skiss av smarttelefonen, som bekrÀftar förekomsten av en fem bakre kamerainstÀllningar. Certifieringen avslöjar att flaggskeppet kommer att finnas tillgÀngligt i bÄde singel- och dual-SIM-varianter, som kommer att ha modellnummer TA-1082 respektive TA-1087 / TA-1094. Dessutom antyder listan att enheten i Kina kanske inte Àr tillgÀnglig som ett Android One-erbjudande, medan den taiwanesiska marknaden har bekrÀftat att den tar emot denna modell. Speciellt bekrÀftar certifieringen att Nokia 9 PureView kommer att ha trÄdlös laddning.

Nokia 1 Plus FCC

NÀr det gÀller Nokia 1 Plus har telefonen fÄtt certifiering frÄn FCC under flera modellnummer. Enhets-SIM-varianterna av enheten kommer att ha modellnummer TA-1111 och TA-1127, medan dual-SIM-versionerna kommer att slÀppas med modellnumren TA-1123 och TA-1130. Bilden pÄ enheten i listan antyder att handenheten kommer att ha en 18: 9-skÀrm och kommer att ha enstaka kameror pÄ fram- och baksidan och en mikro-USB-port. Dessutom föreslÄr certifieringen att smarttelefonen kommer med ett 2500 mAh batteri och Bluetooth 4.2-anslutning.

Nokia 1 Plus och Nokia 9 PureView förvÀntas presenteras vid HMD Globals evenemang före MWC 2019 den 24 februari. Vi kommer att ge dig mer information om de kommande telefonerna sÄ snart nÄgot dyker upp pÄ webben, sÄ hÄll ögonen öppna för regelbundna uppdateringar.