Nokia retar den nya svagt ljusfunktionen före den 6 juni

Nokia retar den nya svagt ljusfunktionen före den 6 juni

“Nokias dedikerade svagt ljuslĂ€ge kan integreras direkt i kameraappen”

HMD Global har planerat ett evenemang i Indien den 6 juni och har redan skickat ut mediainbjudningar för lanseringen. Även om det inte avslöjade nĂ„gonting om vad som kommer, Ă€r spekulationer utbredda om att det kan vara Nokia 1 Plus, som introducerades pĂ„ MWC 2019-showen tidigare i Ă„r. Nu, i den senaste PR-videon, publicerad pĂ„ Twitter, retar företaget ett nytt meddelande om kamerafunktioner bredvid. Även om videon – som har publicerats pĂ„ sĂ„vĂ€l globala som Indien Twitter-konton, inte nĂ€mner nĂ„got specifikt, kan texten “Se saker i ett nytt ljus” antyda att Nokia kan avslöja ett dedikerat kameralĂ€ge med svagt ljus, liknar Samsungs Night Mode och Googles Night Sight-funktion.

Se saker i ett nytt ljus den 6 juni 2019. 😎 HĂ„ll ögonen öppna för #GetAhead i livet. pic.twitter.com/Jy01t9Zyp5

– Nokia Mobile (@NokiaMobile) 30 maj 2019

Separat noterade Nokia-telefoner tipster “Nokia nytt” har twittrat och hĂ€vdar att “Night Mode Ă€r bakat”, vilket antyder att funktionen kan integreras i den kommande Nokia-telefonens kameraprogram. Eftersom det Ă€r en mjukvarufunktion kan den göras tillgĂ€nglig för Ă€ldre Nokia-telefoner via en uppdatering i framtiden. Men just nu Ă€r det inte klart vilken modell som skulle fĂ„ funktionen för svagt ljus. Det Ă€r ocksĂ„ möjligt att HMD Global kan göra andra kamerarelaterade meddelanden vid evenemanget den 6 juni.

För att komma ihÄg har Nokia 1 Plus en 5,45-tums IPS FWVGA + 18: 9-skÀrm och drivs av 1,5 GHz MediaTeks fyrkÀrniga MT6739WW-chipset ihop med 1 GB RAM och 8 GB anvÀndarutökbart lagringsutrymme. handenheten levereras med Android Go (Pie Edition) programvara ur lÄdan. Telefonen vaggar ocksÄ en 8-megapixelkamera med LED-blixt pÄ baksidan och en 5-megapixel snapper pÄ framsidan för selfies och videochattar. Ett 2,500 mAh-batteri driver enheten och nÀr det gÀller anslutningsmöjligheter fÄr du 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB 2.0 och 3,5 mm hörlursuttag. Vi bör kÀnna till priser och tillgÀnglighetsinformation nÀr telefonen blir officiell nÀsta vecka.