Nokia TA-1184 med 6,1-tums skÀrm, 3 GB RAM upptÀckt pÄ FCC

Nokia TA-1184 med 6,1-tums skÀrm, 3 GB RAM upptÀckt pÄ FCC

“Nokia TA-1184, kodnamnet Wasp, verkar vara en budgetvĂ€nlig telefon med 6,1-tums skĂ€rm, 3 GB RAM, 32 GB intern lagring och 3,5 mm hörlursuttag”

En ny Nokia-smartphone med kodnamn Wasp och modellnummer TA-1184 har passerat genom FCC. Medan de exakta detaljerna om handenheten Àr okÀnda just nu, avslöjar listan att telefonen kan komma med en 6,1-tums skÀrm, 3 GB RAM, 32 GB intern lagringskonfiguration och kommer att mÀta 145,96 x 70,56 mm. Telefonen har listats i flera varianter, inklusive modellnummer TA-1188 och TA-1183. Den förstnÀmnda certifierades nyligen av Rysslands Eurasian Economic Commission (EEG), medan TA-1183 kunde vara dess Indien- och Kina-specifika variant nÀr den lanserades.

Nokia TA-1184

‘Wasp’ Ă€r inte en sĂ€rskilt förvirrande moniker för den kommande handenheten med tanke pĂ„ att HMD Global har anvĂ€nt superhjĂ€ltenamn som kodnamn för sina kommande smartphones. Enligt FCC-listan kommer smarttelefonen att ha dubbelt SIM-stöd, 2,4 GHz Wi-Fi och kommer att gunga ett 3,5 mm hörlursuttag. Men Nokia 8.1 Plus, som upptĂ€cktes pĂ„ TENAA och lĂ€ckt anvĂ€ndarhandbok, kom nyligen ocksĂ„ med samma TA-1188-modellnummer, vilket Ă€r förvirrande. Den pĂ„stĂ„dda Nokia 8.1 Plus-handenheten kommer sannolikt att levereras med en vertikalt anordnad ZEISS-certifierad trippel bakre kamerainstĂ€llning pĂ„ baksidan, LED-blixt, en fingeravtryckssensor pĂ„ displayen och Nokia-mĂ€rkning. Den kan komma med en hĂ„lskĂ€rm pĂ„ framsidan för att rymma selfie-kameran.

Mitt i all förvirring med HMD Globals modellnummer Àr det allt vi kan spekulera för nu om de kommande Nokia-telefonerna. Med tanke pÄ specifikationerna kan vi dock titta pÄ Nokia 2.2 och Nokia 5.2, eftertrÀdare till den budgetvÀnliga Nokia 2.1 och Nokia 5.1. För nÀrvarande finns det inga detaljer angÄende lanseringens tidslinje, sÄ vi mÄste vÀnta lite mer tid pÄ nÄgot officiellt.