Nokia True Wireless Earbuds listade pÄ Indiens webbplats, enligt uppgift till 9999 Rs

Nokia True Wireless Earbuds listade pÄ Indiens webbplats, enligt uppgift till 9999 Rs

“Nokia True Wireless Earbuds Ă€r svettbestĂ€ndiga och kommer i ett snyggt laddningsfodral, men verkar inte vara tillgĂ€ngliga online Ă€nnu.”

Nokia har gÄtt med i armén av Àkta trÄdlösa öronproppar som gÄr framÄt mot Indiens ljudentusiaster. Nokia True Wireless Earbuds rapporteras nu vara tillgÀngliga i Indien, enligt en rapport frÄn Nokia Power User. Emellertid sÀgs öronsnÀckorna vara tillgÀngliga i offlinebutiker just nu. De Àr listade pÄ den officiella Nokia-webbplatsen, men Àr inte tillgÀngliga via Nokia Indias e-butik samt populÀra e-handelshubbar. NÀr det gÀller priset kan köpare hÀva paret till 9999 Rs.

Nokia True Wireless Earbuds

Nokia True Wireless Earbuds Àr vinnare av iFDesign Award 2019 och Àr förpackade i en snygg laddningscylinder med en LED-indikator högst upp. LaddningsvÀskan erbjuder ett snyggt hölje för öronsnÀckorna och kan ge fyra fulla laddningar för öronsnÀckorna. Cylindern i sig har en USB-C-port för laddning och erbjuder ett innovativt fjÀderfrigöringssystem för tryckknapp för att dra in öronsnÀckorna.

SjÀlva öronsnÀckorna Àr lÀtta och iögonfallande och vÀger bara 5 gram. De Àr baserade pÄ Bluetooth 5.0-anslutningsstandarden, vilket Àr normen för alla riktigt trÄdlösa öronsnÀckor i den nuvarande generationen. Att ha det senaste Bluetooth-modemet möjliggör sömlös anslutning och direktparning med kÀllenheter, tillsammans med möjligheten att strömma ljud med högre upplösning. De Àr IPX4 svett- och stÀnkbestÀndiga för att motstÄ eventuella oförutsedda skador. Hörlurarna erbjuder ocksÄ stereo samtalsljud och klassas för 3,5 timmars uppspelningstid. Med laddningsfodralet erbjuder öronsnÀckorna totalt 14 timmars uppspelningstid.

Nokia True Wireless Earbuds - i text

Nokia True Wireless Earbuds ansluter sig till en mÀngd indiska och andra OEM-tillverkare nÀr de tillhandahÄller Bluetooth 5.0-baserade helt trÄdlösa öronproppar under 10 000 Rs. De ger möjligen den snyggaste riktiga trÄdlösa designen av partiet och buntar allt i en cylinderstubb som ocksÄ rymmer ett stort batteri för flera laddningar.