Nokia X71 med 48 megapixels bakre kamera och punch-hole-skÀrm lanserades: pris, specifikationer

Nokia X71 med 48 megapixels bakre kamera och punch-hole-skÀrm lanserades: pris, specifikationer

”Nokia X71 Ă€r den nya Android One-smarttelefonen i mellanklass som drivs av Snapdragon 660 SoC”

Efter ett stort lÀckage och rykten Àr Nokia X71-smarttelefonen Àntligen officiell. HMD Global, licensinnehavaren att tillverka och sÀlja Nokia-enheter, tog omslaget av handenheten vid ett evenemang i Taiwan idag. Nokia X71 Àr den första enheten frÄn leverantören med tre bakre kameror och en hÄlskÀrm för en intuitiv tittarupplevelse. Bortsett frÄn det, har den ocksÄ en dubbeltone-finish, glas-sandwich-design, en jÀttestor 48-megapixelkamera och Android One. Telefonen förvÀntas lanseras som Nokia 6.2 aka Nokia 6 (2019) eller Nokia 8.1 Plus globalt.

nokia_x71

Nokia X71-pris

Nokia X71 har prissatts till NT $ 11 990, vilket ungefÀr motsvarar 26999 Rs. Det kommer att sÀljas i Taiwan frÄn och med den 10 april. Det finns ingen information om tillgÀngliga fÀrger, men i alla produktfoton visas den i svart. FrÄn och med nu finns det inget ord om lanseringen av Nokia X71 Indien Àn.

Nokia X71-specifikationer

NÀr vi talar om specifikationerna levereras Nokia X71 med en 6,39-tums PureDisplay med full HD + upplösning och 19,5: 9 bildförhÄllande. Tack vare selfie-kamerahÄlet har handenheten ett imponerande förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 93 procent. Handenheten drivs av Qualcomm Snapdragon 660 AIE mobilplattform ihop med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme, som kan utökas ytterligare upp till 256 GB genom att lÀgga till ett microSD-kort.

nokia_x71_1

Handenheten har 2,5D pÄ bÄda sidor och en metallram dÀremellan och har en unik strömbrytare med LED-blixt. Telefonens bakpanel flanar med tre bakre kameror i mitten med en fingeravtryckssensor precis nedanför. För fotografering ger Nokia X71 Zeiss-certifierad primÀrsensor med 48 megapixlar (f / 1,8), ihop med en 8-megapixel 120-graders super vidvinkelobjektiv och en 5 megapixelsensor för djupeffekt pÄ baksidan. Den frÀmre kameran fÄr ett 16-megapixel f / 2.0-objektiv för selfies och videosamtal. Kamerorna stöds av AI-scenigenkÀnning och spioneras för att ta tydliga, ljusa, rena och tystgÄende foton i en mÀngd olika miljöer med svagt ljus.

Nokia X71 kör lager Android 9 Pie ur lÄdan för att ta hand om mjukvarusidan av saker. Eftersom det Àr en Android One-enhet fÄr den snabba programuppgraderingar direkt frÄn Google. PÄ batterifronten rymmer Nokia X71 ett 3500 mAh batteri med 18W snabb laddningsteknik. Anslutningsalternativ inkluderar Wi-Fi, Dual SIM Dual Standby 4G VoLTE, Bluetooth 5.0 och USB Type C.