Nokia X71 med 48MP-kamera och vidvinkelobjektiv lanseras i Taiwan den 2 april

Nokia X71 med 48MP-kamera och vidvinkelobjektiv lanseras i Taiwan den 2 april

“Nokia X71 blir den första telefonen frĂ„n Nokia som har en 48MP-sensor”

Nokia förvÀntades introducera en eftertrÀdare till Nokia 8.1 vid MWC 2019. Smartphone-tillverkaren slÀppte dock den avancerade Nokia 9 PureView tillsammans med Nokia 4.2 och ett par andra budgetenheter. Nu verkar det som om det finska smarttelefonföretaget Àntligen kommer att avslöja den tidigare förvÀntade premium mid-ranger den 2 april i Taiwan. Företaget har skickat ut pressmeddelanden för lanseringen av Nokia X71 och har nÀmnt ett par viktiga funktioner i enheten. FrÄn det tidiga utseendet Àr det mycket möjligt att Nokia X71 Àr efterföljaren till Nokia 8.1.

nokia-x71-lÀcka

Som kan ses i pressmeddelandet har Nokia X71 en 48MP primĂ€r kamerasensor men tyvĂ€rr Ă€r dess exakta tillverkning inte kĂ€nd. Det nĂ€mns ocksĂ„ en 120 graders vidvinkelobjektiv, som förmodligen kommer att vara den sekundĂ€ra sensorn. Telefonen förvĂ€ntas ha en tredubbla kamerainstĂ€llningar, med den tredje sensorn möjligen en djup- eller teleobjektiv. Handenheten Ă€r instĂ€lld pĂ„ att vara Nokias första telefon med en 48MP-sensor sĂ„vĂ€l som den första som har en tredubbel kamerainstĂ€llning. Om vi ​​gĂ„r igenom tidigare lĂ€ckor kan X71 ocksĂ„ vara Nokias första hĂ„lhĂ„ls-selfie-kamera-smartphone som först lĂ€ckte förra Ă„ret som Nokia 8.1 Plus. Vi rapporterade uteslutande CAD-Ă„tergivningar av handenheten, men mellanvaktaren har fortfarande inte fĂ„tt nĂ„gon officiell avslöjande Ă€n.

Spekulationer antyder att Nokia X71 kan debutera pÄ globala marknader som Nokia 8.1 Plus. Baserat pÄ tidigare lÀckt information kan Nokia 8.1 Plus innehÄlla en 6,22-tums Full-HD + -skÀrm. Det kan ocksÄ ha en bÀttre processor Àn Snapdragon 710, som finns pÄ Nokia 8.1. Handenheten levereras sannolikt ocksÄ med Android Pie. FrÄn och med nu Àr detta allt vi kan sÀga om den kommande telefonen. Lanseringsevenemanget den 2 april i Taiwan kommer ocksÄ introduktionen av Nokia 9 PureView i landet. HÄll dig uppdaterad om fler uppdateringar om lanseringen.

[Previous Story]Apple TV + -tjÀnst för videoabonnemang tillkÀnnagavs och lanserades i höst

[Next Story]Xiaomi introducerar 100 W snabb laddningsteknik, Ànnu snabbare Àn OPPOs 50 W SuperVOOC-laddning