Nokia X71 med Snapdragon 660 upptÀckt pÄ Geekbench

Nokia X71 med Snapdragon 660 upptÀckt pÄ Geekbench

”Nokia X71 Ă€r tĂ€nkt att komma med en jĂ€ttestor 48-megapixelkamera; lansering planerad till 2 april ”

HMD Global, licensinnehavaren att tillverka och sÀlja Nokia-enheter, kommer att uppdatera sortimentet av sin smartphoneserie med Nokia X71-handenheten i morgon i Taiwan. Handenheten kan lanseras som Nokia 6.2 aka Nokia 6 (2019) för globala marknader. Innan den slÀpptes har telefonen upptÀckts pÄ den populÀra benchmarking-webbplatsen Geekbench. Listan slösar bönorna pÄ Nokia X71: s chipset, operativsystem och minne.

Nokia-X71-Geekbench

Listan antyder att handenheten kommer att skaka Android 9 Pie för att ta hand om programvarusidan av saker och en Qualcomm Snapdragon 660-chipset ihop med 6 GB RAM för att driva prestanda. Med den nÀmnda konfigurationen lyckades Nokia X71 fÄ 1 455 poÀng i testet med en enda kÀrna och 5 075 poÀng i testet med flera kÀrnor. Det verkar vara en imponerande poÀng, speciellt om du jÀmför den med Redmi Note 7 Geekbench-poÀng. Xiaomi-handenheten (med samma SoC) fick 1 462 poÀng i testet med en kÀrna och 4556 poÀng i testet med flera kÀrnor.

Nokia X71_ pÄstÄdd bakpanel

I relaterade nyheter har den pÄstÄdda bakpanelen pÄ Nokia X71 dykt upp (via Amazon) för att avslöja dubbla kamerainstÀllningar med fingeravtryckssensor precis nedanför. Justeringen verkar vana vid tidigare Nokia-enheter som Nokia 6.1 Plus och Nokia 7.1. NÀr det gÀller kamerahÄrdvaran kommer handenheten att prata med en imponerande 48-megapixels huvudsensor (okÀnd tillverkare) ihop med en 120 graders vidvinkelobjektiv (okÀnd upplösning). Den frÀmre kameradetaljen förblir vag för tillfÀllet.

NÀr det gÀller specifikationerna kommer telefonen sannolikt att ha en 6,2-tums skÀrm med full HD + -upplösning och 19: 9-bildförhÄllande. Annat Àn 6 GB RAM förvÀntas handenheten ocksÄ ha 4 GB RAM och minst 64 GB lagringsutrymme som ytterligare kan utökas via microSD-kort. Slutligen kommer ett 3.050mAh-batteri med stöd för snabb laddningsteknik enligt uppgift att brÀnna handenheten. Det Àr allt vi vet hittills, sÄ hÄll ögonen öppna.