nubia Alpha fÀllbara smartwatch och nubia pods lanseras i Indien i maj

nubia Alpha fÀllbara smartwatch och nubia pods lanseras i Indien i maj

“Nubia Alpha Ă€r en hopfĂ€llbar smartklocka med flexibel OLED-skĂ€rm och nubia-kuddarna Ă€r trĂ„dlösa öronproppar”

nubia tillkÀnnagav Alpha-fÀllbara smartwatch och nubia pods verkligen trÄdlösa öronproppar vid MWC 2019-evenemanget i februari. Nu meddelade företaget tillsammans med Red Magic 3 att produkterna skulle lanseras i Indien i maj. Men mÀrket har inte avslöjat nÄgot specifikt datum Ànnu. Nubia-öronsnÀckorna Àr företagets första riktigt trÄdlösa öronsnÀckor och Àr utformade i samarbete med 1MORE, medan nubia Alpha levereras med flexibel OLED-skÀrm.

nubia Alpha 1

Nubia Alpha har 4-tums OLED-skÀrm med 960 x 192 pixlar upplösning, ett ultrabrett bildförhÄllande pÄ 45: 9. SkÀrmen som tillverkas av Visionox, en flexibel skÀrmspecialist, utrÀknas vara den största skÀrmen pÄ en bÀrbar dator; den böjer sig lÀngs bÀrarens handled, precis som ett smartur. VarumÀrket hÀvdar att en vÀrmebestÀndig polymer som heter Polyimide skyddar skÀrmen. Den drivs av Snapdragon Wear 2100 SoC i kombination med 1 GB RAM och 8 GB intern lagring. I programvaruavdelningen kör smartwatchen anpassad ZTE-hud som drivs av Android för bÀrbara produkter. Det gör det möjligt för anvÀndare att komma Ät appar och olika information med röstkommandon, multitouch och luftgester.

nubia öronskydd

För navigering har smartklockan tvĂ„ fysiska knappar – rygg och röst. Det finns ocksĂ„ en 5-megapixelkamera för att klicka pĂ„ selfies och bilder. Nubia Alpha fungerar ocksĂ„ som en fitnessspĂ„rare med funktioner för sömn, trĂ€ning och hjĂ€rtfrekvens. Ett 500 mAh-batteri brĂ€nner enheten. Nubia pods levereras med Bluetooth 5.0 med Qualcomm Aptx. Den levereras med LDS-laserantenn för stabil Bluetooth-anslutning. ÖronkĂ„porna har en 45-graders ergonomisk design och har MEMS-mikrofon. Den levereras med 55 mAh batteri som kan erbjuda 6,5 ​​timmars uppspelning och 24 timmar med 410 mAh batteri pĂ„ laddningsfodralet. Vi bör kĂ€nna till prissĂ€ttningen och tillgĂ€ngligheten nĂ€r varumĂ€rket lanserar dem officiellt i Indien.