nubia för att visa upp sin flexibla smartphone vid MWC 2019

nubia för att visa upp sin flexibla smartphone vid MWC 2019

”Det kinesiska företaget har lagt upp en inbjudan den Weibo för sitt MWC-evenemang 2019 med slogan ‘Flex Your Life’ ”

Årets MWC Barcelona kommer att bli en actionfylld affĂ€r. Massor av meddelanden har redan stĂ€llts upp för den fyra dagars utstĂ€llningen, medan nĂ„gra produktinbjudningar fortfarande gör vĂ€gen. Den senaste att gĂ„ med i paketet Ă€r nubia, som har lagt upp en inbjudan den Weibo för lanseringsevenemanget med tagline ‘Flex Your Life’ tillsammans med en bild som föreslĂ„r en flexibel enhet. GĂ„r genom teasern kommer produkten att lanseras i partnerskap med China Unicorn.

Det Àr vÀrt att notera att förra Äret under IFA i Berlin hade Nubia visat upp en flexibel bÀrbar smartphone-prototyp som heter nubia Alpha (pÄ bilder) med en böjd OLED-skÀrm. Företaget hade titeln det vÀrldens mest avancerade bÀrbara pÄ den tiden.

nubias VD Ni Fei sa nyligen att varumÀrket kommer att introducera en ny bÀrbar produkt med en flexibel skÀrm, troligen baserat pÄ en liknande design av Alpha-prototypen. Han sa ocksÄ att enheten kommer att vara mer praktisk för den dagliga anvÀndningen och kan starta en ny trend för bÀrkategorin. Detta fÄr oss att tro att den kommande produkten kan vara en förfinad version av nubia Alpha.

nubia Alpha i bilder - 91mobiler 04

Den bĂ€rbara enheten verkar vara nubias unika uppfattning om fenomenet med vikbara enheter. FrĂ„n Samsung till Huawei och frĂ„n OPPO till Xiaomi – alla telefonproducenter förvĂ€ntas lansera hopfĂ€llbara smartphones, och mĂ„nga av dem förvĂ€ntas ta omslag frĂ„n sina erbjudanden pĂ„ Mobile World Congress sjĂ€lv.

[Previous Story]Vivo Y91C passerar genom Thailands NBTC

[Next Story]OPPO PBFM30 specifikationer och design avslöjade av TENAA-listan