nubia Red Magic 3 gaming smartphone lanserades i Indien; levereras med 90Hz-skärm och Snapdragon 855 SoC

 nubia Red Magic 3 gaming smartphone lanserades i Indien;  levereras med 90Hz-skärm och Snapdragon 855 SoC

“Nubia Red Magic 3 levereras med” banbrytande “termisk design, en kylfl√§kt och en spelfokuserad instrumentbr√§da.

nubia har introducerat sin senaste spelcentrerade smartphone som heter Red Magic 3 i Indien. Handenheten är en efterträdare till Red Magic Mars-smarttelefonen förra året, där Snapdragon 845 SoC tickade i sin kärna. Medan den nya Red Magic 3 liknar sin föregångare med den avfasade baksidan och LED-remsan, kommer den nu med Snapdragon 855 SoC som tickar i sin kärna och en 90Hz uppdateringsfrekvens på skärmen. Telefonen har också tillräckligt med termisk kraft, inklusive en turbofan, som sägs öka prestandan och förhindra att saker blir för heta. Som rapporterats av oss tidigare har nubia prissatt Red Magic 3-smarttelefonen aggressivt i landet.

Nubia-Red-Magic-3-1024x679

nubia Red Magic 3 pris, tillgänglighet

Priset på nubia Red Magic 3 i Indien börjar från 35999 Rs för 8 GB RAM + 128 GB lagringsalternativ. De som väljer den avancerade 12 GB RAM + 256 GB-modellen kommer att behöva betala Rs 46,999.

Handenheten finns i flera nyanser som svart, flamröd, kamouflage och röd och säljs i landet från 27 juni via Flipkart. Köpare kommer också att kunna utnyttja fördelar som kostnadsfri EMI och bland annat komplett mobilskydd.

nubia Esports docka

Vid sidan av smarttelefonen meddelade nubia också laddningsdockan, som är prissatt till 2499 Rs. Spelkontrollen och hörlurarna kostar 1 999 respektive 2 999 Rs.

nubia Red Magic 3 specifikationer

Red Magic 3 har en 6,65-tums full-HD + AMOLED-skärm som har en imponerande 90Hz uppdateringsfrekvens för smidig animering och 19,5: 9-bildförhållande. Till skillnad från konventionella skärmar har Red Magic smala ramar runt som rymmer en inställning för dubbla högtalare. Telefonen drivs av Qualcomms avancerade Snapdragon 855 SoC, kombinerat med upp till 12 GB RAM och 256 GB inbyggt lagringsutrymme. Den interna turbofanen tillsammans med flytande kylteknik sägs öka värmeöverföringen med upp till 500 procent.

Nubia-Red-Magic-3-Detaljer

F√∂r spel anv√§nder telefonen en extra h√•rdvarukontakt p√• sidoramen f√∂r att v√§xla mellan ‚ÄúRed Magic Game Space 2.0‚ÄĚ, som √§r en spelfokuserad instrumentpanel. Den har ocks√• en ber√∂ringsk√§nslig axel som fungerar som extra h√•rdvaruknappar f√∂r ett gamepad-tillbeh√∂r p√• h√∂ger ryggrad. Dessa knappar kan anpassas och anv√§ndare kan ocks√• organisera och starta spel, finjustera prestandainst√§llningar och fl√§kthastigheter, √∂vervaka temperatur och anv√§ndningsstatistik i realtid, blockera aviseringar. Dockstiften √§r p√• h√∂ger kant.

Red Magic 3 rockar också en Sony IMX586-sensor med 48 megapixlar med bländarlins f / 1,75 och dubbla LED-blixtar på baksidan och en 16-megapixel f / 2.0-skjut på framsidan för selfies och videosamtal. Bland de största höjdpunkterna i kamerorna på nubia-handenheten är det faktum att den kan spela in videor i 8k-upplösning. Hela paketet stöds av ett jättestort 5.000 mAh batteri med 27W snabbladdning. Handenheten kör Android 9 Pie-baserad Redmagic 2.0 och innehåller dubbla 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac dubbla band (2 × 2 MU-MIMO), Bluetooth 5.0, GPS / GLONASS / Beidou, USB Type-C, 3,5 mm hörlurar jack och GPS som anslutningsalternativ. En bakmonterad fingeravtrycksscanner avrundar specifikationerna.