nubia Red Magic 3 tippad för att ha 90Hz skÀrm och en inbyggd flÀkt

nubia Red Magic 3 tippad för att ha 90Hz skÀrm och en inbyggd flÀkt

“Nubia Red Magic 3 har tippats för att komma med en 90Hz-skĂ€rm som justerar uppdateringsfrekvensen baserat pĂ„ anvĂ€ndningen, tillsammans med en inbyggd flĂ€kt”

nubias kommande spelsmartphone, Red Magic 3, har varit i nyheterna ganska lÀnge nu. Det sÄgs nyligen pÄ 3C-certifieringswebbplatsen som avslöjade 30 W-laddningskapaciteten. Nyligen har varumÀrkets VD Ni Fei uppgett att Red Magic 3 kommer att ha ett hybridkylsystem som kombinerar vÀtskekylning, luftkylning och en turboflÀkt. Nu före den 28 april lanseringen i Kina lÀr man sig att telefonen kommer att ha en 90Hz-skÀrm som automatiskt justerar uppdateringsfrekvensen baserat pÄ anvÀndningen.

HĂ€r Ă€r en skĂ€rmdump frĂ„n (Nubia) Red Magic “3”.
TvÄ saker att notera:
1) 90Hz skÀrm.
2) Det finns verkligen en riktig roterande flÀkt _insida_ enheten, som du kan höra en gÄng pÄslagen.

Kommer verkligen att lanseras den 28 april i Kina, tillgÀnglig över hela vÀrlden nÄgon gÄng i maj, hör jag. pic.twitter.com/j0MHwnRPxM

– Roland Quandt (@rquandt) 23 april 2019

Telefonen lÄter ocksÄ anvÀndarna byta uppdateringsfrekvens till 60Hz, beroende pÄ intensiteten pÄ de spel som spelas. Noterade tipster Roland Quandt hÀvdar att telefonen kommer med aktiv kylning tack vare en riktig roterande flÀkt, som kan höras nÀr den fungerar, inuti enheten. Detta hjÀlper till att sprida vÀrme under utökade spelsessioner. SkÀrmen kan ocksÄ levereras med förbÀttrade ögonskyddsfunktioner.

NÀr det gÀller de andra specifikationerna förvÀntas spel-smarttelefonen drivas av den senaste Qualcomm Snapdragon 855-chipset, som kan Ätföljas av upp till 12 GB RAM. Det spekuleras ocksÄ att enheten kommer att ha ett 4D-vibrationssystem för att ge bÀttre haptisk feedback under spel. Handenheten har retats för att packa en batterikapacitet som Àr högre Àn 5.000 mAh, med 30W snabbladdningsstöd. TyvÀrr Àr det allt vi vet om den kommande nubia-spelhandtaget just nu, men med lanseringen precis runt hörnet behöver vi inte vÀnta för lÀnge. Företaget har redan bekrÀftat att telefonen kommer att lanseras i Indien i maj.