nubia X 5G med Snapdragon 855 SoC tillkännagavs i Kina

Nubia Z20 böjd skärm bekräftad i officiell teaser

“Nubia X 5G √§r f√∂retagets f√∂rsta smartphone som anv√§nder Snapdragon X50-modemet som m√∂jligg√∂r n√§sta generations anslutningsst√∂d”

ZTEs undermärke nubia har gått med i klubben för 5G-smarttelefontillverkare vid årets MWC Shanghai. Kallas nubia X 5G, telefonen verkar vara en variant av flaggskeppet nubia X, som lanserades förra året. 5G-modellen erbjuder samma dubbla skärmdesign som finns på 4G-modellen. Smarttelefonen har en verkligt ramfri skärm på framsidan, en sidmonterad fingeravtryckssensor och dubbla primära kameror på baksidan.

nubia X 5G

Nubia X 5G är utrustad med Qualcomms toppmoderna Snapdragon 855-flaggskeppsprocessor. Telefonen är också laddad med Qualcomms X50-modem som möjliggör 5G-anslutning. Tyvärr har företaget inte avslöjat något annat om specifikationerna för nubia X 5G. Det är dock troligt att det har samma internt som nubia X, förutom processorn och modemet. Dessutom har nubia ännu inte meddelat när det kommer att lansera nubia X 5G, men vi vet att det först kommer att premiär i Kina.

När det gäller nubia X har smarttelefonen en kant-till-kant 6,26-tums FHD + -skärm på framsidan med ett bildförhållande på 19: 9. På baksidan har handenheten en 5,1-tums HD + OLED sekundär skärm. Den bakre skärmen stöder alltid på-funktion som låter dig se aviseringar och mer utan att väcka handenheten. Smarttelefonen har ingen selfie-kamera, men du kan använda de dubbla bakre kamerorna och den sekundära skärmen för att fånga självporträtt.

När vi pratar om de andra specifikationerna drivs nubia X av en Snapdragon 845-processor, med hjälp av upp till 8 GB RAM och upp till 256 GB lagringsutrymme. Handenheten har en 16MP primär kamera på baksidan, med hjälp av en 24MP sekundär snapper med en LED-blixt. Programvarusmässigt släpptes telefonen som kör Android 8.1 Oreo med nubia UI 6.0 på toppen. Slutligen kompletterar ett 3 800 mAh batteri med NeoPower 3.0 snabb laddningsstöd listan med specifikationer.