Ny iPod touch tippad för att lanseras idag, AirPower och AirPods trÄdlös laddning sa att de skulle komma senare i veckan

Ny iPod touch tippad för att lanseras idag, AirPower och AirPods trÄdlös laddning sa att de skulle komma senare i veckan

“BĂ„de AirPower och AirPods-fodral för trĂ„dlös laddning Ă€r de efterlĂ€ngtade enheterna frĂ„n det Cupertino-baserade företaget”

Apple hĂ„ller pĂ„ att lansera nya produkter. Det Cupertino-baserade företaget tillkĂ€nnagav sina senaste iPads för ett par dagar sedan, följt av nya iMac-modeller igĂ„r och en ny rapport sĂ€ger att den kan slĂ€ppa nĂ€sta generations iPod touch senare i dag. Det Ă€r inte allt, Apple har enligt uppgift ocksĂ„ planerat lanseringen av sitt efterlĂ€ngtade tillbehör – AirPower och AirPods trĂ„dlösa laddningsfodral, i morgon eller helger.

SÄ AirPods Wireless-fodral och AirPower kommer att lanseras den hÀr veckan. De sÀger att AirPods 2 inte startar förrÀn i september med de nya iPhonesna. 2/2

– Max Weinbach (@mweinbachXDA) 19 mars 2019

Enligt Max Weinbach frĂ„n XDA-utvecklarekommer sjunde generationens iPod touch att lanseras idag, medan AirPower och trĂ„dlös laddning av AirPods-fodralet “Kanske startar senare i veckan.” Medan Weinbachs kĂ€llor inte fungerade pĂ„ AirPower och AirPods trĂ„dlösa laddningsfodral, kommer informationen snart efter att “betydande” Ă€ndringar av komponenten som ansvarar för trĂ„dlös laddning upptĂ€cktes i den senaste iOS 12.2-utvecklaren beta-kĂ€llkod. Enligt 9to5MacinnehĂ„ller programvaran “Koden som Ă€r ansvarig för att identifiera att tvĂ„ enheter laddas pĂ„ samma matta,” nĂ„got som AirPower (som visades under iPhone-lanseringsevenemanget 2017) gör.

Apple AirPower - presenterad

Om Apples strategi Àr nÄgot att gÄ med kan AirPower-laddningsmattan se dagens ljus torsdagen den 21 mars och trÄdlösa AirPods-fodral fredagen den 22 mars. Bortsett frÄn de trÄdlösa laddningsfunktionerna, Àr specifikationerna för enheterna vaga för tillfÀllet. Den nya iPod touch-specifikationerna förblir ocksÄ mer eller mindre ett mysterium; Men eftersom lanseringen Àr precis runt hörnet behöver vi inte vÀnta lÀnge.

Weinbach sÀger att AirPods 2 kommer att lanseras senare i Är tillsammans med iPhones frÄn 2019. Han sÀger ocksÄ att det inte kommer att finnas nÄgra hÄrdvaruprodukter vid det evenemang som Apple Àr vÀrd den 25 mars. Företaget förvÀntas lansera sitt utbud av nya tjÀnster, inklusive nyhetsprenumerationstjÀnst och videostreamingtjÀnst.