Ny lÀcka retar Samsungs renoverade Galaxy Note 10-design

Galaxy Note 10 har inte meddelats, men du kan redan köpa fodral för det

Samsungs Galaxy Note 10 Àr en av de mest efterlÀngtade Android-telefonerna under andra halvÄret, och antalet Note 10-lÀckor ökar stadigt nÀr vi nÀrmar oss lanseringen av början av augusti. Vi sÄg redan render som visar den pÄstÄdda designen av bÄde Note 10 och Note 10 Pro som verkar bekrÀfta alla de senaste rykten som sÀger att den nya Note-serien kommer att ha en originaldesign snarare Àn att leverera en mindre Galaxy S10-variant. Och nu har vi ytterligare en lÀcka som berÀttar samma historia: Galaxy Note 10 fÄr sin egen stora redesign.

Publicerad pÄ Twitter-kontot för Ice Universe, en insider som Samsung-fans förmodligen kÀnner till, visar följande bild ett pÄstÄdd skÀrmskydd för den kommande Note 10-telefonen.

Vi tittar pĂ„ otroligt tunna ramar runt skĂ€rmen, liksom böjda kanter. Filmskyddet saknar en utskĂ€rning för hĂ„lslagskameran, som ska placeras i mitten enligt de senaste renderingen. LĂ€ckaren sĂ€ger att filmen bara Ă€r ett prov och att den saknar en hĂ„lstansöppning eftersom hĂ„lets storlek inte Ă€r kĂ€nd för tillfĂ€llet. ÄndĂ„ visar lĂ€ckan att tillbehörstillverkare redan förbereder sina nya produkter för Note 10, och att vi verkligen tittar pĂ„ en redesign jĂ€mfört med förra Ă„rets Note 9 (toppbild). Det kommer ocksĂ„ att vara en design som skiljer sig frĂ„n S10-telefonerna.

Not 10-telefonerna bör ha enlins-selfie-kameror placerade mitt pÄ Infinity-O-skÀrmarna samt fingeravtryckssensorer pÄ skÀrmen. PÄ baksidan kommer kameramodulen att rymma tre linser och sitta i det övre vÀnstra hörnet med en vertikal inriktning. Not 10 Pro förvÀntas fÄ en fjÀrde flygsensor bredvid huvudkameramodulen.

Det mest oroande rykte Note 10 hittills, för vissa Samsung-fans, handlar om hörlursuttaget, vilket Àr ur bilden. Kommer du ihÄg hur mycket tid Samsung spenderade pÄ att hÄna Apple nÀr det drog ut hörlursuttaget frÄn iPhone 7? Not 10-telefonerna kommer att vara de första Samsung-flaggskepp som saknar en 3,5 mm-port, men det kommer definitivt inte att vara den sista.