Ny OnePlus 7 live-bild visar inget hack, kan komma med pop-out eller skjutmekanism

Ny OnePlus 7 live-bild visar inget hack, kan komma med pop-out eller skjutmekanism

“OnePlus 7 nĂ€rmar sig lanseringen stadigt och har till synes klarat sina tekniska och designvalideringsprov genom de senaste levande bilderna.”

Ytterligare en livebild av en enhet som pÄstÄs vara den kommande OnePlus 7 har lÀckt ut. Bilden har tagits med bakgrund med hög kontrast, sÄ det finns inte mycket att fortsÀtta. Det visar sig verkligen vara sant, OnePlus 7 verkar vara planerad att göra sig av med skÄran som vanligtvis rymmer frÀmre kameraenheter och sensorer i de flesta smartphones. Detta antyder att OnePlus 7 kan komma med en skjutreglermekanism, vilket har visats i en tidigare livebild som delats av samma Twitter-anvÀndare.

Alternativt kan OnePlus 7 ocksÄ komma med en pop-out-mekanism för den frÀmre kameran och inkludera alternativa arrangemang som inbÀddade sensorer och ledningshögtalare för hörlurar och andra element. Bilden som delas hÀr verkar ocksÄ visa en smartphone med tunna och relativt enhetliga ramar runt, med hakan bara lite tjockare Àn resten av enheten. OnePlus 7 Àr nÀstan sÀker pÄ att inte anvÀnda hÄl-in-display-format för den framÄtvÀnda kameran, och det ÄterstÄr att se om en pop-out- eller skjutmekanism effektivt skulle kunna hindra företagets förmÄga att vattentÀta sin telefon .

Vad sĂ€gs om detta # oneplus7 #oneplus pic.twitter.com/YHrhqDdPRC

– äžæƒł 昔称 äčŸ ć« ć°èƒ– (@Steven_Sbw) 19 februari 2019

Dessutom sÀgs OnePlus ocksÄ arbeta pÄ en andra smartphone tillsammans med OnePlus 7, som den till synes kommer att visa för en exklusiv grupp av inbjudna frÄn teknik- och journalistförbunden vid den kommande Mobile World Congress extravaganza. Den hÀr smarttelefonen har bekrÀftats vara en 5G-aktiverad smartphone, med stöd för en av mmWave / sub-6 5G-spektra. Det har ocksÄ bekrÀftats till inte vara en variant av OnePlus 7, som verkar vara en liknande vÀg som Xiaomi hade tagit nÀr den lanserade den första Mi MIX-smarttelefonen.

Inga ytterligare detaljer har hittills gjorts tillgÀngliga med den senaste tweeten. OnePlus 7 kommer sÀkert att köras pÄ Qualcomm Snapdragon 855 SoC, och spioneras för att ha ett rejÀlt, 4,150 mAh batteripaket ocksÄ. Man tror att OnePlus 7 kommer att vara en icke-5G-enhet, vilket Àr förstÄeligt att se hur konkurrenter Xiaomi ocksÄ hoppade över 5G-modemet som valfritt med Mi 9, möjligen pÄ grund av antennedesign.