Ny rapport sÀger att AirPods kan komma med varje ny iPhone 12

Coronavirus ledde till den största nedgÄngen i smartphonetransporten i historien

AirPods Ă€r den hetaste artikeln i Black Friday 2019, vilket Ă€r vettigt eftersom Amazon sĂ€nkte priserna sĂ„ lĂ„ga att det verkar som ett misstag. I nĂ„got av ett vildt och visserligen spĂ€nnande rykte, Digitimes rapporterar att Apple övervĂ€ger att kombinera sina populĂ€ra AirPods med iPhone 12 nĂ€sta Ă„r. Digitimes ‘ track record med avseende pĂ„ Apple-rykten Ă€r lite flĂ€ckig, sĂ„ du vill definitivt ta den hĂ€r historien med ett saltkorn.

Intressant nog lÀgger rapporten till att andra smarttelefontillverkare ocksÄ övervÀger att kombinera trÄdlösa öronsnÀckor med sina enheter nÀsta Är.

SĂ„ spĂ€nnande som detta betĂ€nkande Ă€r, skulle vi inte satsa pĂ„ att det faktiskt kommer att uppnĂ„s. Apple nĂ€sta Ă„r, med lanseringen av sin 5G iPhone, behöver inte riktigt mycket hjĂ€lp nĂ€r det gĂ€ller att öka iPhone-försĂ€ljningen. Minns, Apple förvĂ€ntar sig att sĂ€lja mer Ă€n 200 miljoner iPhone 12-enheter nĂ€sta Ă„r, ett betydande hopp frĂ„n tidigare uppskattningar pĂ„ 175 miljoner. SĂ„ Ă€r fallet, vad har Apple att tjĂ€na pĂ„ att bunta AirPods – vilken detaljhandel för $ 159 – med varje ny iPhone?

Vad mer Àr, med AirPods mer populÀra Àn nÄgonsin tidigare, varför skulle Apple bara börja ge bort en produkt som konsumenterna inte har nÄgra problem att betala för?

Visst, Apple kunde bara höja priset pÄ iPhone i enlighet dÀrmed, men varför skulle Apple göra nÄgot som potentiellt kan pÄverka iPhone-försÀljningen pÄ ett negativt sÀtt? Dessutom blev Apple inte det mest lönsamma företaget i historien genom att bara ge bort produkter som konsumenterna Àr angelÀgna om att betala för.

Sammantaget verkar detta rykt bara inte lÀgga sig. Den enda möjligheten, och detta i sig kan vara en strÀcka, kan se Apple-paket AirPods med sina iPhone 12 Pro-modeller.

Apple har verkligen pratat om en trÄdlös framtid, och Àven om det verkligen Àr möjligt att AirPods kan komma med nya iPhones nÄgon gÄng under de nÀrmaste Ären, verkar det inte troligt att vi ser det hÀnda 2020.