Ny video och foton av iPhone X i naturen online

Inte alla Àr villiga att hoppa ombord pÄ iPhone X-tÄget

Vi Àr fortfarande nÄgra veckor borta frÄn iPhone X-förbestÀllningar som öppnas, men spionbilder av Apples kommande iPhone har redan börjat sippra in. Bara förra veckan, till exempel, dök ett foto som pÄstod att visa iPhone Xs förpackning online. Mer nyligen visar en video som gör rundorna pÄ Reddit iPhone X med lite dynamisk bakgrundsbild.

Videon Àr bara 10 sekunder lÄng, men med tanke pÄ hur alla iPhone X-videor vi har sett har kommit frÄn Apple Àr det intressant att se nÄgot nytt. Det Àr ocksÄ vÀrt att notera att om du inte visste bÀttre, skulle du inte ens mÀrka att iPhone X hÀr har ett oskÀligt hack. Till denna punkt har vissa mÀnniskor som har anvÀnt iPhone X hands-on sagt att hacket Àr mycket mindre distraherande och mÀrkbart personligen Àn det Àr i bilder.

Under alla omstÀndigheter kan videon ses nedan.

En annan iPhone X i naturen frÄn apple

//embed.redditmedia.com/widgets/platform.js

Men vÀnta, det finns mer!

Samma Redditor som publicerade videon ovan var tillbaka pÄ den pÄ söndag morgon och publicerade en serie med tre nya iPhone X-foton som en del av ett bildspel. De nya bilderna ger oss en glimt av iPhone X-lÄsskÀrmen, startskÀrmen, tillsammans med ett skott av enhetens baksida. För vad det Àr vÀrt Àr skÄran pÄ bilderna nedan mycket mer iögonfallande Àn vad vi sÄg i videon.

HÀr Àr lÄsskÀrmen.

En snÀvare bild av startskÀrmen kan ses nedan.

Och sist men inte minst, ett skott pÄ enhetens baksida.