Ny video visar den hopfÀllbara Samsung Galaxy F av dina drömmar

Det hÀr Àr maskinvaruinnovationerna som gör det möjligt att fÀlla telefoner som Galaxy F

Samsungs nĂ€sta stora flaggskeppslansering av smarttelefoner kommer att Ă€ga rum i början av nĂ€sta Ă„r, nĂ€r företaget presenterar den nya Galaxy S10, Galaxy S10 + och en tredje billigare Galaxy S10-modell. Den nya Galaxy S10-trion förvĂ€ntas debutera den kommande februari pĂ„ den Ă„rliga Mobile World Congress-mĂ€ssan, som Ă€r planerad att Ă€ga rum frĂ„n 25 februari till 1 mars i Barcelona, ​​Spanien. Med tanke pĂ„ den tidpunkten för tillkĂ€nnagivandet Ă€r det troligt att Samsungs nya Galaxy S10-telefoner kan slĂ€ppas sĂ„ snart som i mitten av mars, som nu bara Ă€r fyra mĂ„nader borta. Men det finns ett nytt Android-flaggskepp som Samsung kommer att slĂ€ppa nĂ€sta Ă„r som har tagit uppmĂ€rksamhet frĂ„n Galaxy S10 nyligen.

Den hopfÀllbara Samsung Galaxy F-smarttelefonen förhandsgranskades först förra veckan pÄ SDC 2018, Samsungs utvecklarkonferens. Det kan tyckas konstigt att förhandsgranska en ny kommande smartphone lÄngt före dess officiella avtÀckning, men det finns en metod för Samsungs galenskap. Galaxy F och andra framtida hopfÀllbara telefoner frÄn Samsung kommer att ha ett speciellt nytt grÀnssnitt och flera unika funktioner som utnyttjar allt extra utrymme som en hopfÀllbar telefon ger. Samsung mÄste fÄ utvecklare ombord sÄ att det finns bra appar som anvÀnder det nya anvÀndargrÀnssnittet vid lanseringen.

Medan Samsung gav oss en förhandsgranskning av prototypen Galaxy F-hÄrdvara Àr telefonens slutliga design fortfarande ett mysterium. Om det slutar se ut som den enhet som visas i den hÀr nya konceptvideoen, kan det faktiskt vara vÀl vÀrt sitt ryktade pris pÄ $ 1700.

YouTube-anvÀndaren Concept Creator Àr kÀnd för att ta lÀckor och rykten kring icke-slÀppta smartphones och anvÀnda dem för att visualisera enheterna i 3D. Han gör det hela tiden, och han vÀntar vanligtvis tills det finns tillrÀckligt med lÀckt information för att ge en korrekt representation av en kommande smartphone. I fallet med Galaxy F bestÀmde han sig dock för att ta sig lite frihet och göra en vikbar telefondesign som sannolikt kommer att bli mycket mer tilltalande Àn den verkliga Galaxy F som kommer att presenteras nÀsta Är under första eller andra kvartalet.

Som en första generationens telefon som introducerar en massa tidig teknik kan Galaxy F-designen bli lite grov runt kanterna. Den stora hopfÀllbara AMOLED-skÀrmen inuti telefonen och den mindre AMOLED-skÀrmen pÄ utsidan av telefonen förvÀntas bÄda ha stora ramar runt sig, men konceptet som visas i videon nedan visar en modern helskÀrmsdesign. Det ser otroligt ut, men vi Àr sannolikt tre eller fyra Är frÄn att se nÄgot liknande detta bli verklighet. Det Àr fortfarande roligt att titta pÄ, och du kan kolla in det i videon nedan.

De senaste rykten tyder pÄ att Galaxy F kommer att avslöjas helt i slutet av mars efter att Galaxy S10 och Galaxy S10 + slÀppts. Vi kommer utan tvekan att se den slutliga designen lÀcka lÄngt innan dess, och förhoppningsvis slutar den fÀrdiga produkten Ätminstone se lite ut som den snygga smarttelefonen som visas i videon ovan.