Nya detaljer dyker upp pÄ Apples kommande nybörjar-iPhone

Nya detaljer dyker upp pÄ Apples kommande nybörjar-iPhone
Ryktfabrik: Apples plan att lansera en eftertrÀdare för iPhone SE kan ha försenats en mÄnad av arbetskrafts- och komponentbrist i Kina, men företaget nÀrmar sig enligt uppgift lanseringsdatum, sÀrskilt om man tittar pÄ subtila oavsiktliga lÀckor som ingen uppmÀrksammat pÄ i flera veckor. .

Med sÄ mÄnga mÀnniskor som vÀntar pÄ en billigare iPhone som Àr lÀttare att hÄlla i en medelstor hand, har ryktfabriken krossat mÄnga bitar av information om Apples kommande enhet.

Ett sÀrskilt dilemma i allas sinne har varit namnet pÄ den nya iPhone. Den bÀst utbildade gissningen har varit att Apple bara skulle kalla det iPhone 9, eftersom det kommer att vara nÀstan oskiljbart frÄn iPhone 8 i dess yttre design.

Men enligt en ny rapport frĂ„n 9to5Mac kommer Apple helt enkelt att kalla det iPhone SE, som i “nya iPhone SE”, förmodligen för att alla redan Ă€r bekanta med namnet. Detta verkar ha slĂ€ppt Apples silo genom en tidig notering för ett Belkin InvisiGlass skĂ€rmskydd som beskrivs som kompatibelt med iPhone SE / 8/7 – vilket företaget omedelbart rĂ€ttade till i sin officiella webbutik för att ta bort nĂ€mningen.

Detta bekrĂ€ftar ocksĂ„ enhetens formfaktor – ett iPhone 8-skal med en 4,7-tums skĂ€rm, som drivs av samma chipset som iPhone 11-sortimentet och stöd för Touch ID. Den kommer i vita, svarta och produktvarianter (RÖDA) med ett val mellan 64, 128 och 256 GB lagringsutrymme. Delar av iOS 14-koden har ocksĂ„ föreslagit att det finns en 5,5-tums iPhone pĂ„ nybörjarnivĂ„, vilket innebĂ€r att den nya iPhone SE kan komma i en “Plus” -version.

Och eftersom mÄnga ocksÄ uppskattades över det potentiella startpriset pÄ 399 $, gör tanken att en lansering förestÄende senare i mÄnaden gör det svÄrt att tro att företaget kommer att förÀndra det mitt i en pandemi som lÀmnar hela industrier och miljoner jobb i limbo. Situationen har till och med Apple funderat pÄ att skjuta upp lanseringen av den dyrare, 5G-fÀrdiga iPhone 12.

NÀr Kina fick utbredningen av Covid-19 i landet under kontroll öppnade Apple Äter sina fysiska butiker, vilket möjligen Àr ett tecken pÄ att företaget vill anvÀnda denna möjlighet för att bekÀmpa kinesiska smartphonegiganter som har tvingat övertygande iPhone-alternativ i hÀlften priset.