Nya falllÀckor ger oss ytterligare en titt pÄ Samsungs Galaxy Note 8

Se: Live Galaxy Note 8-foton lÀckte precis för första gÄngen nÄgonsin

FrÄgorna kring Samsungs nya Galaxy Note 8 fortsÀtter att bli mindre av ett mysterium för varje dag som gÄr. Efter en rad specifikationslÀckage lÀckte BGR exklusivt Note 8: s slutliga design i slutet av förra mÄnaden. Enligt vÄra kÀllor kommer Samsungs kommande nya flaggskeppsfablet att se ut som Galaxy S8 och Galaxy S8 +, men med nÄgra fÄ viktiga förbÀttringar. SkÀrm-till-kropp-förhÄllandet kommer sannolikt att vara Ànnu mer imponerande pÄ Galaxy Note 8 Àn 83% -siffran som Samsung uppnÄdde pÄ S8-duon, och det kommer att finnas en ny instÀllning med dubbla linser pÄ baksidan. TyvÀrr finns det fortfarande en fingeravtrycksscanner pÄ baksidan, och den Àr fortfarande speciellt placerad bredvid kamerakluster.

Vi har sett det tidigare men sÄ hett som Samsungs kommande Galaxy Note 8 hÄller pÄ att forma sig, kan det inte skada att ta en ny titt. Nu, tack vare ett par Note 8-lÀckage, kan vi göra just det.

Vi har tvĂ„ nya lĂ€ckor att dela som visar Ă„tergivningar av Samsungs ej slĂ€ppta Galaxy Note 8 i tredje parts fall. Den första kommer frĂ„n en Weibo-anvĂ€ndare vars namn översĂ€tts till “I ice universe”, och han har tidigare varit kĂ€nd för att vara kĂ€llan till Ă€kta lĂ€ckor. Den hĂ€r gĂ„ngen har han ett antal Ă„tergivningar frĂ„n en falltillverkare som heter Senfeng som ger oss en ganska tydlig titt pĂ„ framsidan av Not 8, liksom kamera- och fingeravtryckssensorkluster pĂ„ baksidan.

Samma Weibo-anvÀndare delade ocksÄ en serie faktiska bilder av ett Galaxy Note 8-fodral frÄn tredje part, och det förstÀrker designelementen som vi har sett lÀcka ut flera gÄnger nu.

Och slutligen publicerade han en sista Ätergivning av botten av anteckningen 8 i ett skyddsfodral frÄn tredje part.

Om den sista bilden visar sig vara den verkliga affÀren, bekrÀftar det tanken att Samsungs Galaxy Note 8 kommer att behÄlla 3,5 mm hörlursuttaget. Vi vet alla naturligtvis att det Àr pÄ lÄnad tid, men det har Ätminstone en exekveringsstopp för tillfÀllet.

Samsung förvÀntas avslöja den nya Galaxy Note 8 i slutet av augusti innan den slÀpps i början av september.