Nya LG G8 ThinQ kan ha en bÀttre batterikapacitet Àn G7 ThinQ

Nya LG G8 ThinQ kan ha en bÀttre batterikapacitet Àn G7 ThinQ

“Certifieringsdokumenten frĂ„n den brasilianska byrĂ„n avslöjar att modellnumret BL-T41 Ă€r ett Li-ion-batteri med en kapacitet pĂ„ 3.400 mAh.”

LG G8 ThinQ Ă€r en av de mĂ„nga avancerade smartphones som gör nyheter relaterade till den kommande Mobile World Congress 2019. Även om introduktionen av V40 ThinQ tog en hel del av rampljuset, verkar fokus flytta tillbaka till G8.

Vi vet fortfarande inte riktigt mycket om den kommande LG G8 ThinQ, vilket hindrar det faktum att den kommer att likna sin föregÄngare nÀr det gÀller den övergripande designen. Enligt Mobiel Kopen kommer dock G8 att ha bÀttre batterikapacitet Àn sin föregÄngare.

LG G8 ThinQ: BL-T41

Tydligen har Mobiel Kopen hittat dokumenten för battericertifiering frÄn Anatel, den brasilianska certifieringsbyrÄn. Certifieringsdokumenten har utfÀrdats till LG Electronics för ett litiumjonbatteri med BL-T41-modellnummer. Detta batterimodellnummer antas vara för den kommande G8 ThinQ och har en kapacitet pÄ 3.400 mAh, vilket Àr mycket mer Àn 3000 mAh för G7 ThinQ.

Bland andra detaljer för LG G8 ThinQ kan vi bara spekulera i hur specifikationsbladet skulle se ut eftersom det inte finns nÄgot officiellt ord för nÀrvarande. Baserat pÄ spekulationerna skulle G8 drivas av Qualcomm Snapdragon 855 SoC och kommer att ha en 6,1-tums OLED-skÀrm. SkÀrmen har ett hack med en enda kameralins och nÄgra sensorer. BildförhÄllandet skulle vara 19,5: 9.