Nya Nokia Android One-telefonvÀskor FCC-certifiering; kan komma fram till MWC 2019

 Nya Nokia Android One-telefonvÀskor FCC-certifiering;  kan komma fram till MWC 2019

“En ny Nokia-smartphone med ett 3000 mAh batteri har certifierats av FCC”

HMD Global meddelade nyligen att det kommer att vara vÀrd för ett evenemang den 24 februari, bara en dag innan MWC 2019 startar i Barcelona. Vid evenemanget förvÀntas företaget introducera ett antal nya Nokia-smartphones. Dessa inkluderar den efterlÀngtade Nokia 9 PureView, liksom Nokia 1 Plus och Nokia 8.1 Plus. Nu ser det ut som att varumÀrket ocksÄ kan avslöja ytterligare en enhet vid evenemanget, som just har pÄsats FCC certifiering.

Nokia TA-1157

En mystisk Nokia-smartphone med modellnummer TA-1157 har certifierats av Federal Communications Commission. Certifieringen har avslöjat att telefonen kommer att vara ett Android One-erbjudande. Testrapporterna frÄn enheten pÄ FCC: s webbplats föreslÄr att den kan packas med ett 3000 mAh batteri. TyvÀrr gav certifieringen inga andra detaljer om den kommande Nokia-handenheten. Det spekuleras dock att anlÀnda som ett budgeterbjudande. SÀrskilt certifierades Nokia TA-1157 ocksÄ av certifieringsbyrÄn Eurasian i Ryssland.

I relaterade nyheter föreslog en rapport nyligen att Nokia planerar att snart lansera efterföljaren till Nokia 1 i Indien. Enheten kan ha modellnummer TA-1152 och sÀgs slÀppas som Nokia 1 Plus. Telefonen introduceras först vid varumÀrkets kommande MWC-evenemang och kommer att slÀppas i Indien strax efter, föreslÄr rapporterna.