Nya Pokémon-meddelanden: Pokemon Masters, Sleep, Go Plus Plus och mer

Nya Pokémon-meddelanden: Pokemon Masters, Sleep, Go Plus Plus och mer

“De nya tillk√§nnagivandena inkluderar Pokemon Home-molnsynkronisering, ett nytt Pokemon Sleep-spel d√§r du kan tr√§na din Pokemon medan du sover och mer.”

Pokemon Company gör kontinuerliga ansträngningar för att stärka Pokémon-ekosystemet genom att föra in fler appar, hårdvara och funktioner. Vid den senaste konferensen gjorde företaget en massa tillkännagivanden riktade till kärnan i Pokémon-entusiaster. Medan några av tillkännagivandena skulle upphetsa spelare som har ströat sina Pokémon-spelaktiviteter över flera ekosystem har några av de andra lett till en viss grad av nöjen bland användare världen över som fortfarande följer utvecklingen i Pokemon-versen, trots Pokémon Go-populariteten , utan tvekan det mest populära Pokémon-spelet på senare tid, efter att ha dött.

Från och med programannonserna handlar den första i gänget om detektiv Pikachu. Medan själva filmen har fått till stor del blandade recensioner har den hyllats av Pokémon-fans när det gäller skildringen av Pokémon mitt i människovärlden. Nu har Pokemon Company planer på att ta Detective Pikachu som ett spel till Nintendo Switch. Det avslöjades inga ytterligare detaljer om detta, och företaget delade inte heller en förväntad tidslinje för lanseringen, så vi kan säkert spekulera i att dess utveckling är i mycket tidiga skeden.

Pokemon Masters

Den andra är Pokemon Sleep Рett roligt men innovativt koncept, från vad det verkar. Vi är inte helt säkra på hur spelet skulle fungera, men det spårar en användares sömntider och använder det för att hjälpa dig att träna din Pokémon. Om du inte trodde att sova kunde vara produktivt, kan du nu använda den sovande tiden för att träna din lilla kompis Charmander och hjälpa honom att växa upp till vår all-time favorit och övergripande odjuret, Charizard. Pokemon Sleep kommer också att kopplas in med en av de två nya hårdvarubitarna РPokemon Go Plus Plus (det är det riktiga namnet). Mer om detta nedan.

Det tredje programvarumeddelandet är det mest spännande Рett nytt Pokémon-rollspel som heter Pokemon Masters. Spelet samlar alla berömda Pokémon-tränare från alla berättelser och låter dig bygga din egen tränarprofil för att slåss tillsammans eller mot dem. Om det görs rätt antar vi att detta kan bli en omedelbar hit bland alla Pokémon-entusiaster över hela världen. Tweets från Pokemons handtag har också sagt att Pokemon Masters till och med kommer att inkludera alla tidigare mästare i spelet, vilket gör det desto mer imponerande för äldre skolans fans. Pokemon Masters kommer att släppas en tid senare i år, men vi är inte säkra på om vi skulle få Android- och iOS-versioner av spelet också.

Pokemon Home

N√§r det g√§ller h√•rdvara √§r Pokemon Go Plus Plus en ” Plus ” -version av Pokemon Go Plus, som var ett slags smartwatch som synkroniserades med din smartphone via Bluetooth, och vidarebefordrade grundl√§ggande avisering, aktivitetsinformation och djup integration med Pokemon Go-spelet. . Nu kommer Pokemon Go Plus Plus ocks√• att kunna sp√•ra din s√∂mntid och synkronisera data med din telefon f√∂r att hj√§lpa dig att g√∂ra snabbare framsteg i det kommande Pokemon Sleep-spelet. Det √§r ganska snyggt, men vi √§r inte s√§kra p√• om till√§gget av s√∂mnscykelsp√•rningen skulle vara tillr√§ckligt f√∂r att tvinga m√§nniskor att splurge p√• en ny b√§rbar dator. Priser och tillg√§nglighet √§r √§nnu inte tillk√§nnagivna, och n√§r Pokemon Sleep f√•r ett sl√§ppdatum 2020, f√∂rv√§ntar vi oss att den h√§r trackern kommer att lanseras ocks√• n√§sta √•r.

Det sista tillk√§nnagivandet √§r Pokemon Home – en molnbaserad dataserver som synkroniseras med Nintendo Switch, iOS och Android-enheter f√∂r att kombinera och korshandla Pokemon som du har samlat √∂ver alla de tre ekosystemen. Du kan ansluta dina profiler p√• Pokemon Bank, Pokemon Go, Pokemon Sword Shield och Pokemon Let’s Go, vilket ger det ett synkroniseringsverktyg f√∂r flera spel. Detta kan ocks√• vara anv√§ndbart f√∂r hardcore Pok√©mon-fans som har speldata str√∂dda √∂ver flera plattformar. Precis som Pok√©mon Sleep and Go Plus Plus har Pokemon Home premi√§r 2020.