Nytt rykte pekar pÄ Samsungs hopfÀllbara telefon med en bakre kamera med tre linser

Nytt rykte pekar pÄ Samsungs hopfÀllbara telefon med en bakre kamera med tre linser

Nu nĂ€r vi har blivit en sida i kalendern Ă€r vi nĂ€rmare lanseringen av Samsungs efterlĂ€ngtade vikbara telefon, en enhet som har varit kĂ€llan till oĂ€ndliga rykten och spekulationer – med god anledning. Det kommer att bli stort, mycket dyrt, sportar en helt ny formfaktor som kommer att vara frĂ€mmande för smarttelefonanvĂ€ndare – och nu har vi fĂ„tt ett nytt rykte om kameran att lĂ€gga till högen, med tillstĂ„nd av koreansk publikation ET-nyheter.

Telefonen, som redan i vissa kretsar kallas Galaxy Fold, kommer enligt uppgift att levereras med en bakre kamera med tre linser – vilket verkligen Ă€r vettigt och Ă€r i linje med en tidigare Samsung-release som Galaxy A7.

A7: s kamera innehÄller bÄde en huvudsensor och en djupsensor, förutom ett ultrabrett objektiv. NÀr Galaxy A9 kom tidigare i Är lade Samsung till ett teleobjektiv för att ge det en fyrkamera-instÀllning. ET-nyheterrapporterar dock att Samsung kommer att ÄtergÄ till A7: s trippelkamerainstÀllning för den kommande hopfÀllbara telefonen, vilket ocksÄ Àr den instÀllning företaget enligt uppgift kommer att ge till Galaxy S10.

Denna nya rapport delar inga detaljer om kameran pÄ den hopfÀllbara telefonens framsida. Om du vill ha en smak av nÄgra av de andra specifikationerna berÀttade vi för bara nÄgra veckor sedan att den hopfÀllbara telefonen skulle drivas av Exynos 9820 och Snapdragon 855, i kombination med 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. NÀr det gÀller batteriet kommer handenheten att ha tvÄ distinkta battericeller, en i vardera halvan av chassit, för en total kapacitet pÄ 5 000 mAh till 6 000 mAh.

NĂ€r 2018 nĂ€rmade sig sitt slut föreslog ett antal rapporter att den vikbara telefonen ocksĂ„ kommer att tömma din plĂ„nbok pĂ„ allvar, med vissa uppskattningar som sĂ€tter prisintervallet mellan $ 1 930 och $ 2 570. Inte undra pĂ„ att Samsung enligt uppgift övervĂ€ger att rikta detta mot medelĂ„lders, arbetande proffs. I vilket fall som helst behöver vi inte vĂ€nta mycket lĂ€ngre för att det ska komma fram – mars Ă€r fortfarande den mĂ„nad allt ser ut mot.