Oanmälda ARCore-smartphones

Avatar for Hamza Tauqeer

ARCore är Googles plattform för upplevelse av förstärkt verklighet. Den använder API: er i ARCore-aktiverade smartphones för att bestämma miljön och interagera med den. Dessa API är tillgängliga för Android och iOS.

Enligt AndroidPolice rullade ARCore-teamet ut en lista med nya smartphones och surfplattor som verkar ge ramverket för förstärkt verklighet. Vissa av produkterna är inte ens tillkännagivna ännu. Dessa inkluderar OnePlus 6T, Nokia 9 och ROG Phone. Några äldre modeller av Sony som Sony Xperia X finns också på listan.

OnePlus 6T släpps inte, men listan visas tydligt utan att använda något kodnamn. Andra enheter visas med sina respektive kodnamn, varav några är lätta att förstå. Till exempel Nokia 9 med namnet AOP_sprout och Nokia Phoenix med PNX_sprout.

Om du har en av dessa gamla enheter bör du kunna installera ARCore från Play Store. Det kan ta några timmar till några dagar innan Play Store möjliggör åtkomst för nyligen stödda enheter.

Tillsammans med de nya enheterna kunde vissa gamla enheter också hittas i listan som stöds, inklusive Huawei, Samsung, Sony, Vivo, etc.

Lista över enheter med ARCore

P20 Lite [HWANE]
Mate 10 Pro [HWBLA]
okänd [HWJKM-H]
okänd [HWLYA]

Nokia

Fågel Fenix [PNX_sprout] * Det här ryktas, men namnet är obekräftat Nokia 9 [AOP_sprout] * Detta ryktas, men namnet är obekräftat

OnePlus

rakblad

Samsung

Galaxy Note9 [SCV40, SCV40_jp_kdi, SC-01L]
Galaxy Tab S3 [gts3llte, gts3lltechn, gts3lltekx, gts3llteusc, gts3lltevzw, gts3lwifi, gts3lwifichn]
Galaxy J5 [j5y17lte, j5y17ltektt, j5y17ltelgt, j5y17lteskt]
Galaxy J5 Pro [j5y17ltedx, j5y17ltextc]
Galaxy J7 [j7y17lte]
Galaxy J7 (2017) [j7y17ltektt]

Sony

Xperia X [suzu, F5121, F5122]

Vivo

V1809A [PD1809]
Vivo NEX B [PD1806B] * Det finns ett NEX A-kodnamn PD1806, men det är oklart om det här är samma enhet med ett variantnamn eller en ny modell Vivo X21i [k71v1_64_bsp]

Okänd

CTL_sprout (namngivningsmönster matchar Nokia-telefoner, men jag hittade inget som liknade bekräftelse på namnet)

Vi måste vänta tills oktober slutar för att se vad den slutliga formen på denna lista kommer att bli.

√Ąr din telefon p√• listan?